Θ. Αντετοκούνμπο: «Πιστεύουμε ο ένας τον άλλον, κλειδί η άμυνα»

Θ. Αντετοκούνμπο: «Πιστεύουμε ο ένας τον άλλον, κλειδί η άμυνα»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο και την Εθνική, τονίζοντας ότι πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και πως κλειδί θα είναι στην άμυνα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Βραζιλία αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο και μετά στο ματς με τη σελεσάο.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε ότι έχει πίστη στην ομάδα αλλά και ο ένας στον άλλον, ενώ ξεκαθάρισε ότι κλειδί για να προχωρήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Μουντομπάσκετ θα είναι η άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο, αφού επιβάλαμε τον ρυθμό μας, έγινε πιο εύκολο. Στο μυαλό μας τώρα είναι μόνο η Βραζιλία. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να προσέξουμε. Όταν μιλάς για Παγκόσμιο Κύπελλο, αν κάτσεις και σκεφτείς τι βάθος έχουν όλες οι ομάδες καταλαβαίνεις ότι πρέπει απλά να κάνεις τη δουλειά σου. Πολλές φορές λέμε ποιος μας ταιριάζει και μετά αποδεικνύεται το αντίθετο, οπότε θέλει να κρατάς μικρό καλάθι και να πάμε σοβαροί στο παιχνίδι».

Για τις σκέψεις του από τη στιγμή που τελείωσε το πρώτο ματς και το κλίμα στην Εθνική: «Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν μετά το ματς ήταν το επόμενο. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και πρέπει κάθε ματς να κάνουμε και μία νίκη. Τα πρώτα παιχνίδια είναι πάντα επικίνδυνα και εκεί πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός. Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον, το δείχνουμε στην προπόνηση και στα αποδυτήρια κι αυτό μετράει. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι το παρελθόν, μόνο το παρόν και τι κάνεις τώρα».

Για την άμυνα: «Η άμυνα είναι ένα μεγάλο κλειδί για εμάς. Κάθε βράδυ είναι διαφορετικό όμως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ