Αφιέρωμα της FIBA στους «τρεις σωματοφύλακες» της Εθνικής

Αφιέρωμα της FIBA στους «τρεις σωματοφύλακες» της Εθνικής

Λίγες ώρες (3/9, 15:00) πριν το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Βραζιλία η FIBA έφτιαξε ένα αφιέρωμα για τους Πανανικολάου, Σλούκα και Μάντζαρη.

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ προετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι (3/9, 15:00) της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την FIBA να δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στους Κώστα Σλούκα, Κώστα Παπανικολάου και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Στο αφιέρωμα οι τρεις παίκτες που βρίσκονται μαζί από τα πολύ μικρά κλιμάκια της Ελλάδας αναφέρονται ως οι «τρεις σωματοφύλακες», λόγω και της πολύ καλής φιλίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους.

Έτσι οι τρεις τους μίλησαν για τις στιγμές που έχουν ζήσει με τα «γαλανόλευκα», για την πρώτη φορά που άκουσαν τον Εθνικό ύμνο και για τη σχέση μεταξύ τους.

Δείτε όσα είπαν στην FIBA οι «τρεις σωματοφύλακες»:

Κώστας Παπανικολάου: «Ήμουν ένας από τους τυχερούς που έζησαν μεγάλες στιγμές με την Εθνική από μικρή ηλικία. Κέρδισα μετάλλια και πριν 10 χρόνια τερματίσαμε δεύτεροι στη Νέα Ζηλανδία. Ελπίζω αυτό να γίνει μία καλή επέτειος για εμάς και να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό.

Μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά είμαστε πραγματικά μία οικογένεια. Μπορεί να το δει αυτό κάποιος στις στιγμές μας εντός και εκτός παρκέ. Έχουμε πάντα γέλια, διασκεδάζουμε. Αυτό μας βοηθά να εκφράσουμε τους εαυτούς μας. Είμαι τυχερός και περήφανος που είμαι μέλος αυτού του γκρουπ παικτών».

Βαγγέλης Μάντζαρης: «Ποτέ δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που άκουσα τον Εθνικό Ύμνο με αυτή την φανέλα. Ποτέ δεν ξεχνάς τις πρώτες φορές που παίζεις για την Εθνική ομάδα».

Κώστας Σλούκας: «Ήταν το πρώτο επίτευγμα. Με βοήθησε να συνεχίσω και να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να βρεθώ στην θέση που ήταν τα είδωλά μου. Όπου και να φτάσεις ως επαγγελματίας, οι εμφανίσεις και οι στιγμές με την Εθνική παραμένουν πάντα σε ξεχωριστή θέση στο βιβλίο των αναμνήσεών σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ