Ανγκόλα – Φιλιππίνες 84-81 (73-73 κ.δ.)

Ανγκόλα – Φιλιππίνες 84-81 (73-73 κ.δ.)

Ανγκόλα και Φιλιππίνες προσέφεραν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, με τους Αφρικανούς να επικρατούν δύσκολα στην παράταση με 84-81.

Η Ανγκόλα πέτυχε μια σημαντική και δύσκολη νίκη στην παράταση επί των Φιλιππίνων με 84-81 και πήρε την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην τελευταία αγωνιστική.

Έτσι η Ανγκόλα πέτυχε τη νίκη γοήτρου στον έτσι κι αλλιώς «απαγορευτικό» για πρόκριση τους όμιλο με τη Σερβία και την Ιταλία…

Η Ανγκόλα προηγήθηκε στο ημίχρονο με 38-34, εκμεταλλευόμενη πλήρως την τραγική αστοχία και την εμμονή των Φιλιππινέζων στο τρίποντο (4/24).  Συνολικά οι Ασιάτες είχαν 10/46 προσπάθειες από μακριά.

Ωστόσο οι Φιλιππίνες αντέδρασαν και πλησίασαν, ενώ πέρασαν και μπροστά μόλις σκόραραν από μακριά. Η Ανγκόλα όμως στάθηκε στα πόδια της. Γύρισε την κατάσταση με ένα επί μέρους σκορ 8-1 (73-70 στα 52” πριν το τέλος) αλλά ο Πέρεζ ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί οι Αφρικανοί ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν τη νίκη παρά το γεγονός ότι οι Φιλιππίνες είχαν την ευκαιρία να στείλουν το ματς σε δεύτερη παράταση. Τελικά έχασαν την ευκαιρία και ηττήθηκαν με 84-81.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ