Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Do or die

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Do or die

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Νέα Ζηλανδία και θέλει πάση θυσία νίκη για να περάσει στους «16», αφού σε περίπτωση ήττας «αποχαιρετάει» πρόωρα το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Εθνική μας ομάδα δίνει τον πρώτο της «τελικό» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας κόντρα στη Νέα Ζηλανδία (15:00), αφού σε περίπτωση ήττας αποκλείεται από τη φάση των «16». Μετά την απρόσμενη ήττα της από τη Βραζιλία η Ελλάδα θέλει πάση θυσία νίκη με τη Νέα Ζηλανδία σε ένα «do or die» ματς για την πρόκριση.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτούπουλου έχει μάθει από τα λάθη της στο ματς με τους Βραζιλιάνους και θα παρουσιαστεί πανέτοιμη για τη νίκη – πρόκριση, που θα της δώσει τη δυνατότητα να ελπίζει ακόμα στη διάκριση.

Εξάλλου τα πάντα είναι ακόμα στο χέρι των διεθνών μας, καθώς με 3/3 στα επόμενα ματς θα βρεθούν στους «8» ότι και να συμβεί στα υπόλοιπα αποτελέσματα. Η Ελλάδα είναι το φαβορί του παιχνιδιού, ωστόσο οφείλει να το δείξει αυτό και μέσα στο παρκέ κόντρα στη μαχητική Νέα Ζηλανδία, η οποία παίζει επίσης έναν «τελικό» και με νίκη είναι αυτή που στέλνει στο καναβάτσο την Εθνική μας και προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

10.30: Καναδάς – Σενεγάλη, ΕΡΤ Play1
11.00: Βραζιλία – Μαυροβούνιο, ΕΡΤ Sports
11.30: Τουρκία – Τσεχία, ΕΡΤ 2
11.30: Γερμανία – Ιορδανία, ΕΡΤ Play2
14.30: Λιθουανία – Αυστραλία, ΕΡΤ 3
15.00: Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία, ΕΡΤ Sports
15.30: ΗΠΑ – Ιαπωνία, ΕΡΤ 2
15.30: Δομινικανή Δημοκρατία – Γαλλία, ΕΡΤ Play1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ