Αντομάιτις: «Είναι ένα γαμ…ο αστείο, αυτό δεν είναι μπάσκετ! (vids)

Αντομάιτις: «Είναι ένα γαμ…ο αστείο, αυτό δεν είναι μπάσκετ! (vids)

Ο προπονητής της Λιθουανίας, Νταΐνιους Αντομάιτις, ήταν πολύ έξαλλος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Γαλλία, εξαιτίας της τελευταίας φάσης με το αντικανονικό διώξιμο του Γκομπέρ, για την οποία έκαναν ένσταση οι Λιθουανοί.

Η Γαλλία μπορεί να επικράτησε με 78-75 της Λιθουανίας, ωστόσο οι ηττημένοι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται εξαιτίας του αντικανονικού διωξίματος της μπάλας στη βολή του Γιόνας Βαλαντσιούνας όσο το σκορ ήταν 76-75. Σε εκείνο το σημείο, αν οι διαιτητές έπαιρναν τη σωστή απόφαση, θα μετρούσαν το καλάθι για δύο πόντους και η Λιθουανία θα περνούσε μπροστά στο σκορ.

Για αυτή τη φάση οι Λιθουανοί έχουν κάνει ένσταση, ενώ εντύπωση προκάλεσε το έντονο ξέσπασμα του προπονητή της ομάδας, Νταΐνιους Αντομάιτις, στη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος ανέφερε πως για 2ο συνεχόμενο ματς η ομάδα του αδικήθηκε και ότι είναι έλλειψη σεβασμού αυτό για τους παίκτες που πέρασαν δύο μήνες χωρίς τις οικογένειές τους.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Αντομάιτις:

«Ρωτήστε τους διαιτητές, γιατί ρωτάτε εμένα; Τι να πούμε για αυτή τη διαιτησία; Για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Στο πρώτο κόντρα στην Αυστραλία παίξαμε… ράγκμπι, στο δεύτερο πάλι με επαφές. Είναι ένα γαμ…ο αστείο. Αυτό δεν είναι μπάσκετ. Αυτό δεν είναι συστήματα. Για ποιον λόγο έχουν το replay; Δεν χρειάζεται να είσαι έξυπνος, πρέπει να είσαι ειλικρινής. Σταμάτα το παιχνίδι και πήγαινε να δεις τι έγινε στη φάση. Αυτά τα παιδιά πέρασαν όλο το καλοκαίρι δύο μήνες χωρίς τις οικογένειές τους, δεν λαμβάνουν ούτε ένα δολάριο. Ο μεγάλος σεβασμός πάει σε αυτούς, όμως κάποιοι δεν σέβονται τίποτα. Είναι ένα γαμ…ο αστείο!»

Δείτε εδώ την επίμαχη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ