Σλούκας: «Αποτύχαμε παταγωδώς, μένει η πικρία»

Σλούκας: «Αποτύχαμε παταγωδώς, μένει η πικρία»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκας μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ παράλληλα δεν δίστασε να σχολιάσει τη διαιτησία.

Παρά την ψυχωμένη της προσπάθεια η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση κόντρα στην Τσεχία και γνώρισε τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η νίκη με 84-77 δεν στάθηκε αρκετή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο πλήρωσε με το χειρότερο τίμημα τα λάθη στο παιχνίδι με τη Βραζιλία.

Εκεί ακριβώς στάθηκε και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος εμφανίστηκε απογοητευμένος από την πορεία της γαλανόλευκης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας γκαρντ χαρακτήρισε ως κλειδί της… αποτυχίας την απρόσμενη ήττα κόντρα στους Βραζιλιάνους, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα λάθη της διαιτησίας στο ματς με τους Τσέχους.

Αναλυτικά:

«Αποτύχαμε παταγωδώς. Για μένα το κλειδί ήταν το ματς με τη Βραζιλία. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τη νίκη σήμερα. Για μένα ήταν λάθος ξεκάθαρα (το 5ο φάουλ στον Γιάννη)», και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω τη διαιτησία, ποτέ δεν το έχω κάνει, αλλά το 5ο φάουλ ηταν υπερβολικό».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Όλα τα παιδιά θέλουν να πετύχει η Εθνική. Η πικρία μου είναι ότι χαλαρώσαμε σε εκείνο το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να χάνουμε την διαφορά των 17 πόντων από μια ομάδα που έχασε με 25 από τη Τσεχία. Τη νίκη τη θεωρούσα δεδομένη σήμερα, το είδατε. Το πρόσημο είναι πολύ αρνητικό».

Για τη νίκη με την Τσεχία σχολίασε: «Σήμερα τι να σχολιάσουμε. Το ματς ήταν ιδιαίτερο. Τη νίκη την είχαμε, αλλά κυνηγούσαμε τους 12 πόντους», και συμπλήρωσε: «Μένει η πικρία, γιατί πλησισιάσαμε τη διαφορά. Χάσαμε και 4 εύκολες βολές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ