Τελευταία στιγμή αποφασίζει για Τέιτουμ και Σμαρτ ο Πόποβιτς

Τελευταία στιγμή αποφασίζει για Τέιτουμ και Σμαρτ ο Πόποβιτς

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιήσει τους Τζέισον Τέιτουμ και Μάρκους Σμαρτ στην αναμέτρηση με την Γαλλία.

Η εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών αντιμετωπίζει σήμερα (11/9, 14:00) αυτή της Γαλλίας, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να… πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση των δύο παικτών των Μπόστπν Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ και Μάρκους Σμαρτ που αμφότεροι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, ο Τέιτουμ είχε «γυρίσει» τον αστράγαλο του στην αναμέτρηση απέναντι στην Τουρκία και από τότε δεν έχει αγωνιστεί ξανά στο Παγκόσμιο αφού ο 70χρονος τεχνικός δεν θέλει να τον πιέσει περαιτέρω.

Από την άλλη πλευρά ο Σμαρτ είναι το πρόσφατο πρόβλημα για την «Team USA» αφού κόντρα στην Βραζιλία χτύπησε το γόνατο του πάνω στο γόνατο κάποιου αντιπάλου και δεν έπαιξε σε ολόκληρη την τέταρτη περίοδο με σκοπό να προφυλαχθεί.

Τα καλά νέα για τον «Ποπ» ήρθαν στην πρωινή προπόνηση μιας και οι δύο παίκτες συμμετείχαν κανονικά, με αυτό να είναι ένα πολύ καλό σημάδι αφού ο τεχνικός των Σαν Αντόνιο Σπερς θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τους «τρικολόρ» αν θα τους έχει στην διάθεση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ