Κολέ: «Θα μπορούσαν να κερδίσουν το τουρνουά αν είχαν εμπειρία οι ΗΠΑ»

Κολέ: «Θα μπορούσαν να κερδίσουν το τουρνουά αν είχαν εμπειρία οι ΗΠΑ»

Χαρούμενος αλλά ιδιαίτερα προσγειωμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί των Αμερικανών ο προπονητής των Γάλλων, Βενσάν Κολέ.

Η Γαλλία πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη επί των Αμερικανών με 89-79, αναγκάζοντας το εκ των φαβορί για το τουρνουά να παλέψει για τις θέσεις 5-8.

Ο Βενσάν Κολέ στις δηλώσεις του παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ήρεμος και τόνισε ότι οι Γάλλοι μπορούν να κοιτούν το επόμενο ματς με την Αργεντινή (13/09, 14:00), ενώ παράλληλα τόνισε ότι από τους Αμερικανούς έλειπε η εμπειρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κολέ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε μια ποιοτική ομάδα. Τους έλειπε η εμπειρία κι αυτό φάνηκε στο τέλος του αγώνα. Παίξαμε πειθαρχημένα, εκτός από μερικά λεπτά που χάσαμε μερικά ριμπάουντ. Μείναμε μαζί, είχαμε τον έλεγχο και τελειώσαμε τη δουλειά.

Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς, το οποίο θα είναι φυσικά πολύ πιο δύσκολο. Βλέπω τους παίκτες των ΗΠΑ και βλέπω μια ομάδα που μπορούσε να κερδίσει το τουρνουά. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά σκεφτόμαστε όντως τον επόμενο αγώνα.

Πριν από πέντε χρόνια αντιμετωπίσαμε μια παρόμοια κατάσταση, οπότε ξέρουμε ότι η Αργεντινή γνωρίζει τη σημασία αυτών των αγώνων, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πολλή εμπειρία. Θα είναι επικίνδυνη και θα είμαστε έτοιμοι για να την αντιμετωπίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ