Αιχμηρός Μίτσελ: «Όποιος δεν θέλει να είναι εδώ, δεν είναι εδώ»

Αιχμηρός Μίτσελ: «Όποιος δεν θέλει να είναι εδώ, δεν είναι εδώ»

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ στις δηλώσεις του μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, άφησε αιχμές για εκείνους που αρνήθηκαν την κλήση στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν ο καλύτερος παίκτης των ΗΠΑ στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στη Γαλλία, αλλά μόνος του δεν έφτανε για να δώσει τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του.

O 23χρονος γκαρντ των Γιούτα Τζαζ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στους αστέρες του NBA που δεν δέχθηκαν την κλήση στην Εθνική ομάδα, λέγοντας πως είναι δικό τους θέμα που δεν είναι στην Εθνική.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Μίτσελ:

«Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνισή μου, έχασα κάποια ελεύθερα σουτ. Δεν με νοιάζουν οι 29 πόντοι, όλοι θα μπορούσαν να έχουν μια μεγάλη εμφάνιση, κάναμε όμως λάθη και αυτοί οι 29 συνδυάστηκαν με ήττα. Όσοι δεν ήρθαν, δεν ήθελαν να έρθουν, είναι δικό τους θέμα. Ήρθαμε εμείς που θέλαμε να παλέψουμε. Όποιος δεν θέλει να είναι εδώ, δεν είναι εδώ. Όλοι μιλούν για όσους δεν έπαιξαν φέτος, όμως εμείς κάναμε δουλειά, μαζί με τους προπονητές. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και το καταφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ