Τουπάν: «Τεράστια νίκη, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Ο Αξέλ Τουπάν ανέφερε πως η νίκη της Γαλλίας επί των ΗΠΑ είναι τεράστιο επίτευγμα, τονίζοντας όμως ότι η ομάδα πρέπει να παραμείνει προσγειωμένη.


Τουπάν: «Τεράστια νίκη, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι» | to10.gr

Η Γαλλία πανηγύρισε τεράστια νίκη εναντίον των ΗΠΑ, διακόπτοντας παράλληλα και ένα τρομερό σερί νικών της Team USA σε επίσημο αγώνα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αξέλ Τουπάν, μίλησε για τη νίκη των «τρικολόρ», τονίζοντας ότι αυτό που πέτυχε η ομάδα του είναι ένα τρομερό επίτευγμα. Παράλληλα, όμως, ο 27χρονος Γάλλος ξεκαθάρισε ότι η νίκη αυτή δεν θα πρέπει να αποσυντονίσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, παραμένοντας προσγειωμένοι ενόψει συνέχειας.

Για το αν πρόκειται για την καλύτερη στιγμή στην σύγχρονη ιστορία της Γαλλίας: «Προς το παρόν είναι μία μεγάλη στιγμή, έχουμε προκριθεί στους ημιτελικούς και ίσως πάμε και παραπέρα, παίξαμε πολύ καλά σε όλο το τουρνουά. Είναι τεράστια νίκη, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Όσο για το γεγονός ότι η ομάδα πέρασε στους Ολυμπιακούς αγώνες: «Είναι υπέροχο. Πραγματοποιήσαμε καλές εμφανίσεις στη διοργάνωση και τώρα έχουμε τον ημιτελικό με την Αργεντινή».

Όσο για τη συνέχεια, ξέρει πως όλες οι ομάδες πλέον, έχει πολλές πιθανότητες να φτάσει στη κορυφή: «Έμειναν μόλις τέσσερις ομάδες, όλες έχουν καλές πιθανότητες να κερδίσουν το χρυσό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο