Τα highlights του Σερβία – ΗΠΑ (vid)

Τα highlights του Σερβία – ΗΠΑ (vid)

Τα highlights του σημερινού μεγάλου αγώνα Σερβίας - ΗΠΑ (94-89) για τις θέσεις 5-8. Ο Μπογκντάνοβιτς έκανε «πάρτι» με 28 πόντους για τους «πλάβι», ενώ ο Μπαρνς (22π.) ήταν ο καλύτερος για την Team USA.

Όλοι περίμεναν πως θα είναι ο μεγάλος τελικός.Στην συνέχεια όλα έδειχναν πως αυτός που θα επικρατήσει στον ημιτελικό θα κερδίσει πιθανότατα το τρόπαιο.

Τίποτε από τα δύο δεν συνέβη, καθώς Αργεντινή και Γαλλία πέταξαν έξω τα μεγάλα φαβορί και τα ανάγκασαν να παίξουν για τις θέσεις 5-8!

Η Σερβία έπαιξε απίστευτο μπάσκετ και κέρδισε 94-89 τις ΗΠΑ, με τον Μπογκντάνοβιτς να δίνει… ρέστα, πετυχαίνοντας 28 πόντους με έξι ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ.

Ο αστέρας των Sacramento Kings είχε 10/17 σουτ με 58.8% ευστοχία και έστειλε την ομάδα του Γκρεκ Πόποβιτς στον αγώνα για τις θέσεις 7-8.

Από την πλευρά των Αμερικάνων ο Μπαρνς έκανε την διαφορά με 22 πόντους, τέσσερις ασίστ και πέντε ριμπάουντ. Ο συμπαίκτης του Μπογκντάνοβιτς στους Kings, είχε ποσοστό ευστοχίας 63.6% με 7/11 σουτ.

Οι «πλάβι» ξεκίνησαν πολύ δυναμικά, ωστόσο από την «αντεπίθεση» της Team USA και έπειτα, παρακολουθήσαμε επιθετικό κρεσέντο από τις δύο ομάδες.

Το τελικό σκορ σηματοδοτεί την χειρότερη θέση κατάταξης για τις ΗΠΑ (ήταν η 6η στην Ιντιανάπολις) και την δεύτερη συνεχόμενη ήττα από το 2002!

Δείτε τα  highlights του αγώνα  Σερβία – ΗΠΑ 94-89:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ