Ποιος θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο; (poll)

Ποιος θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο; (poll)

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα είναι η μεγάλη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην Κίνα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς την Παρασκευή (12/9) διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Στον πρώτο ημιτελικό (11:00) η Ισπανία θα κοντραριστεί με την Αυστραλία του Πάτι Μιλς, με τις δύο ομάδες να θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο και στη διοργάνωση και να περάσουν στον μεγάλο τελικό.

Στις 15:00 η Γαλλία που άφησε εκτός συνέχειας τις ΗΠΑ σε έναν σπουδαίο προημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή, που απέκλεισε από την πλευρά της το έτερο μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, την πανίσχυρη Σερβία.

Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στα ημιτελικά ακόμα δεν έχουν γνωρίσει ήττα, με τη μοναδική που έχει ηττηθεί να είναι η Γαλλία (στο ματς των «16» με την Αυστραλία).

To10.gr με αφορμή τους αυριανούς ημιτελικούς, αλλά και το γεγονός ότι το Μουντομπάσκετ οδεύει προς το τέλος του, σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε ποια ομάδα από τις τέσσερις πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το τρόπαιο στα γήπεδα της Κίνας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ