Η πανηγυρική ανάρτηση του Μέσι για την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό (vids)

Η πανηγυρική ανάρτηση του Μέσι για την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό (vids)

Η Αργεντινή προκρίθηκε στον τελικό του Μουντομπάσκετ και ολόκληρη η χώρα πανηγυρίζει αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Από τις συνεχόμενες αναρτήσεις Αργεντινών αστέρων δεν θα μπορούσε να λείπει ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος συνεχάρη τους συμπατριώτες του. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και οι Σέρχιο Αγκουέρο, Λιονέλ Σκαλόνι και Πάουλο Ντιμπάλα.

Η Αργεντινή ζει τεράστιες στιγμές έπειτα από την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ. Ο Λουίς Σκόλα και η παρέα του έφεραν την ομάδα της πατρίδας τους ξανά στη παγκόσμια ελίτ του αθλήματος.

Η τεράστια νίκη με 80-66 σηματοδοτεί την επιστροφή τους σε τελικό Μουντομπάσκετ μετά το 2002 (Ιντιανάπολις) και συνολικά τρίτο στην ιστορία τους. Οι «γκαούτσος» έκαναν περήφανο ένα ολόκληρο έθνος και τα social media πήραν φωτιά μετά την λήξη του ημιτελικού.

Από το ντελίριο ενθουσιασμού δεν θα μπορούσε να λείπει  ο  καλύτερος  εν ενεργεία Αργεντινός ποδοσφαιριστής. Ο Λιονέλ Μέσι συνεχάρη με ανάρτησή του στο Instagram τους συμπατριώτες του γράφοντας χαρακτηριστικά: «Στον τελικό. Εντυπωσιακό! Συγχαρητήρια ακόμη μια φορά! Vamos Argentina».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

¡¡A LA FINAL!! ¡¡¡IMPRESIONANTE!!! 💪🏻🏀 ¡¡¡Felicitaciones una vez más, muchachos!!! ¡Vamos Argentina!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi) στις

Στη συνέχεια, οι έτεροι αστέρες της «αλμπισελέστε», Σέρχιο Αγκουέρο και Πάουλο Ντιμπάλα έπραξαν με τον ίδιο τρόπο, ενώ και ο προπονητής του φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έγραψε: «Στον τελικό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Πάμε».

O άσος της Γιούβε πόσταρε λέγοντας:«Σήμερα νιώθω πολύ περήφανος από ποτέ που είμαι Αργεντινός! Πάμε παιδιά, όλη η χώρα είναι μαζί σας».

Τέλος ο Λιονέλ Σκαλόνι έγραψε: «Συγκινημένος και υπερήφανος που μας εκπροσωπείτε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ