Λαπροβίτολα: «Φοβούνται την ένταση που βγάζουμε οι Ισπανοί»

Ο Νικολάς Λαπροβίτολα έστειλε μήνυμα στην Ισπανία για την μεταξύ τους αναμέτρηση (15/9, 15:00), εγκωμιάζοντας τον συμπαίκτη του, Λουίς Σκόλα.


Λαπροβίτολα: «Φοβούνται την ένταση που βγάζουμε οι Ισπανοί» | to10.gr

Η Αργεντινή έφτασε αήττητη στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα διεκδικήσει απέναντι στην Ισπανία (15/9, 15:00) το χρυσό μετάλλιο, επιστρέφοντας σε τελικό Μουντομπάσκετ μετά το 2002.

Είναι καλό που ακολουθούν όλοι τον Ολυμπιακό…

Μετά τον θρίαμβο εναντίον της Γαλλίας, ο Νικολάς Λαπροβίτολα έστειλε μήνυμα στους Ισπανούς, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του 39χρονου ηγέτη της ομάδας, Λουίς Σκόλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το δείξαμε ότι μπορούμε. Και στα 40 λεπτά παίξαμε με φοβερή ένταση, τρελή ένταση. Παίξαμε έτσι από το πρώτο έως το 40ό λεπτό. Δημιουργήσαμε προβλήματα στη Γαλλία. Κανείς δεν νιώθει άνετα μαζί μας. Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο. Μας φοβούνται οι Ισπανοί, γιατί παίζουμε με τρομερή ένταση.

Δεν έχω δει άλλη ομάδα σαν κι εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και θα κερδίσουμε. Δεν έχω λόγια για τον Σκόλα. Δεν κουράζεται ποτέ και είναι 39 χρονών. Είναι ο ηγέτης μας. Μας σπρώχνει να είμαστε η καλύτερη ομάδα. Τον ακολουθούμε με τα μάτια κλειστά».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

«Τρέλα» στην Αγγλία για τον Μπα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ