Σερβία – Τσεχία 90-81

Σερβία – Τσεχία 90-81

Ένας «μαγικός» Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς οδήγησε τη Σερβία στη νίκη με 90-81 επί της Τσεχίας και στην πέμπτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με μία εκπληκτική εμφάνιση ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς οδήγησε τη Σερβία στην νίκη με 90-81 και στην 5η θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Τσέχοι αντιστάθηκαν σθεναρά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όταν οι Σέρβοι «ξύπνησαν» στο 2ο ημίχρονο πήραν το ματς.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο και έληξε με σκορ 20-20. Στη δεύτερη περίοδο οι Τσέχοι ήταν αρκετά καλύτεροι και με ένα ξέσπασμα του Πέτερκα, ο οποίος είχε 4/4 τρίποντα, πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 50-41.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σέρβοι σοβαρεύτηκαν, «έσφιξαν» την άμυνά τους, αφήνοντας τους Τσέχους να σκοράρουν μόλις 12 πόντους και σημειώνοντας 28, προηγήθηκαν με 69-62. Στην τελευταία περίοδο οι Σέρβοι άνοιξαν τη διαφορά και μόνο όταν χαλάρωσαν οι Τσέχοι μείωσαν στο τελικό αποτέλεσμα.

Καύτερος παίκτης των Σέρβων ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 31 πόντους και 10/17 εντός παιδιάς. Πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Από τους Τσέχους ο Άουντα είχε 16 πόντους, ο Πέτερα 14 και ο Σατοράνσκι 13.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ