Μπογκντάνοβιτς: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, θα είναι δύσκολο το Προολυμπιακό»

Μπογκντάνοβιτς: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, θα είναι δύσκολο το Προολυμπιακό»

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ανέφερε πως η Τσεχία έκανε ένα αρκετά καλό ματς, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την πορεία και την 5η θέση της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Σερβία τερμάτισε στην 5η θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς επικράτησε με 90-81 της Τσεχίας σε αγώνα κατάταξης.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μετά το τέλος του παιχνιδιού ανέφερε πως οι Τσέχοι έκαναν ένα καλό ματς, ειδικά στο α’ μέρος, ενώ έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες του για την πορεία της ομάδας, έστω και αν δεν επετεύχθη ο αρχικός στόχος που ήταν η κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Επίσης, ο 27χρονος γκαρντ στάθηκε και στις δυσκολίες που θα έχει το Προολυμπιακό Τουρνουά, επειδή θα συμμετάσχουν σε αυτό πολλές καλές και δυνατές ομάδες.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Μπογκντάνοβιτς:

«Η Τσεχία έκανε καλό ματς, μας δυσκόλεψε στο πρώτο μέρος. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για το καλό τουρνουά. Δεν πήγαμε μέχρι το τέλος, αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε, όμως θα το κάνουμε την επόμενη όταν θα έχουμε περισσότερα κίνητρα. Νομίζω ότι θα είμαι καλύτερος φέτος στο ΝΒΑ, γιατί δουλεύω σκληρά και αντιμετωπίζω την κάθε ημέρα σαν πρόκληση για να γίνω καλύτερος παίκτης. Θα είναι δύσκολο το προολυμπιακό τουρνουά, το είχαμε διοργανώσει την προηγούμενη φορά. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και θα είναι επίσης γεμάτες κίνητρα για να παίξουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι νωρίς για να το σκεφτόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ