Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια είναι η κατάλληλη ώρα… για επαφές

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια είναι η κατάλληλη ώρα… για επαφές

Το ερωτικό 24ωρο των ζωδίων

Μπορεί οι περισσότεροι να κάνουν σεξ το βράδυ γιατί έτσι βολεύουν τα ωράριά τους, αλλά αν στην πραγματικότητα κάθε ζώδιο μπορούσε να διαλέξει μια συγκεκριμένη ώρα για να κάνει σεξ, τότε αυτές θα ήταν οι επιλογές των 12 εκπροσώπων του ζωδιακού κύκλου:

Κριός

Ο νοικοκύρης Κριός θα έκανε το συντηρητικό του σεξ στις 10 30 το βράδυ ώστε 11 η ώρα το αργότερο να έπεφτε για ύπνο γιατί “έχουμε και δουλειές”.

Ταύρος

Ο σταθερός Ταύρος θα προτιμούσε να ασκήσει το σεξουαλικό του δικαίωμα στις 11 30 το βράδυ γιατί φεύγει αργά από το γραφείο και αυτό τον κάνει λίγο πιο ξενύχτη από τον Κριό.

Δίδυμος

Κάθε ώρα και λεπτό της ημέρας είναι στιγμή για σεξ για το Δίδυμο αλλά έτσι επειδή θέλει να κάνει τη διαφορά θα επέλεγε το πρωινό αγουροξυπνημένο σεξ των 7 15. Έτσι για να πάει καλά η μέρα.

Καρκίνος

Ο συναισθηματικός Καρκίνος αν μπορούσε να επιλέξει θα έκανε σεξ την ώρα του ηλιοβασιλέματος επομένως ανάλογα με την εποχή υπολογίστε πότε πέφτει ο ήλιος.

Λέων

Στη ζούγκλα μια ωραία ώρα για να κάνει κανείς σεξ είναι το μεσημεράκι που έχεις βρει μια σκιά να δροσιστείς και με την ευκαιρία λες και να ζευγαρώσεις. 3 η ώρα καταμεσήμερο είναι η κατάλληλη.

Παρθένος

Ο λογικός Παρθένος ξέρει ότι η γυναίκα έχει τη μεγαλύτερη επιθυμία για σεξ στις 5 το απόγευμα ενώ ο άντρας στις 8 το πρωί λόγω ορμονών αντίστοιχα. Αν είναι γυναίκα λοιπόν ακολουθεί το απογευματινό πρόγραμμα αν είναι άντρας το πρωινό.

Ζυγός

Ο ισορροπημένος Ζυγός κάνει σεξ αργά τη νύχτα μετά από μια ωραία έξοδο, ένα ρομαντικό ραντεβού ή μια βραδιά στην Όπερα: Βάλε 1 00 τα ξημερώματα να είσαι μέσα.

Σκορπιός

Ο μαραθωνοδρόμος του σεξ Σκορπιός ξεκινάει να κάνει σεξ το βράδυ γύρω στις 11 που έχει τελειώσει η ταινία και τελειώνει γύρω στις 6 το πρωί για να ξεκουραστεί λίγο.

Τοξότης

Μια πολύ παράξενη συνήθεια διακατέχει το μυστήριο Τοξότη: Του αρέσει να κάνει σεξ αφού έχει πάρει το πρωινό του γεύμα και το πρωινό του μπάνιο δηλαδή γύρω στις 10 το πρωί.

Αιγόκερως

Ιδανική ώρα για να κάνει σεξ σα σωστός δημόσιος υπάλληλος του έρωτα είναι στις 3 30 ώστε μετά να πάρει και τον μεσημεριανό του υπνάκο.

Υδροχόος

Δεν έχει ιδιαίτερη προτίμηση ούτε ιδιαίτερο πρόβλημα αφού πρόκειται για υπερσεξουαλικό ον, αλλα αν έπρεπε να διαλέξει θα έλεγε απογευματάκι όταν επιστρέψει από τη δουλειά. τη θάλασσα, την προπόνηση κλπ, εκεί στις 7.

Ιχθείς

Μεταμεσονύχτιος τύπος θα επέλεγε οπωσδήποτε να ξεκινήσει τις σεξουαλικές του περιπτύξεις στις 2 30 τα ξημερώματα αφού έχει πιει τα ποτάκια του.

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ