Προολυμπιακό Τουρνουά: Από Τετάρτη διατίθεται και το δεύτερο «πακέτο» εισιτηρίων

Προολυμπιακό Τουρνουά: Από Τετάρτη διατίθεται και το δεύτερο «πακέτο» εισιτηρίων

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης γνωστοποίησε σήμερα (8/4) ότι αρχίζει το μεσημέρι της Τετάρτης (10/4) η διάθεση του δεύτερου «πακέτου» εισιτηρίων για το Προολυμπιακό τουρνουά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 2-7 Ιουλίου, διατηρώντας τις προνομιακές τιμές της πρώτης φοράς.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ έχει ως εξής:

«Η ανταπόκριση ήταν τεράστια, οι Έλληνες φίλαθλοι απέδειξαν στην πράξη ότι αδημονούν για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ τον Ιούλιο (2-7) σπεύδοντας να αγοράσουν εισιτήρια και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους εκεί και η ΕΟΚ προχωράει στη διάθεση του δεύτερου «πακέτου» εισιτηρίων διατηρώντας τις προνομιακές τιμές της πρώτης φοράς!

Διαβάστε επίσης: Η εξήγηση της Φενέρ για την αποχώρησή της (pic)

Η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων από την πρώτη δόση διάθεσης αυτών ολοκληρώθηκε, όμως, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη διάθεση τους επόμενου «πακέτου».

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10/4) θα… ξανανοίξουν οι κερκίδες του ΣΕΦ και όσοι σπεύσουν θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και πάλι σε πολύ δελεαστικές τιμές, δεδομένης της παρουσίας σε αυτούς τους αγώνες όχι μόνο της Εθνικής Ελλάδας αλλά και πλήθους αστέρων του Παγκόσμιου μπάσκετ που θα αγωνιστούν για τη μία και μοναδική θέση πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ