Εξαντλήθηκαν σε 24 ώρες τα πρώτα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για το Προολυμπιακό Τουρνουά

Εξαντλήθηκαν σε 24 ώρες τα πρώτα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για το Προολυμπιακό Τουρνουά

Ο κόσμος έδειξε έμπρακτα την δίψα του να βρεθεί στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδας στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ, με τα πρώτα εισιτήρια που διατέθηκαν σε κυκλοφορία να εξαντλούνται σε 24 ώρες

Λιγότερο από 24 ώρες χρειάστηκαν για να εξαντληθούν τα πρώτα εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία για τον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου).

Η δίψα του κόσμου να βρεθεί στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδας στην «μάχη» της για να πάρει το εισιτήριο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είναι τεράστια και αυτό φάνηκε έμπρακτα. Μάλιστα και τα εισιτήρια τόσο για τους αγώνες της πρώτης φάσης όσο και των δύο ημιτελικών επίσης κοντεύουν να εξαντληθούν, σε άλλη μία απόδειξη ότι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι γεμάτο.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος που ο Ολυμπιακός προτίμησε τον Έβανς

Υπενθυμίζουμε ότι από χθες έχει τεθεί σε κυκλοφορία το 20% των διαθέσιμων εισιτηρίων της διοργάνωσης. Κοινώς, σύντομα θα τεθούν στην διάθεση του κοινού και άλλα εισιτήρια.

Η Ελλάδα θα διοργανώσει το ένα από τα 4 Προολυμπιακά Τουρνουά, με την συμμετοχή ακόμα της Σλοβενίας, της Κροατίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Αιγύπτου και της Δομινικανής Δημοκρατίας και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του ερχόμενου καλοκαιριού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ