«Έτοιμος να πάρει Σλοβένικο διαβατήριο ο Τζος Νίμπο και να παίξει στο Προολυμπιακό» (pic)

«Έτοιμος να πάρει Σλοβένικο διαβατήριο ο Τζος Νίμπο και να παίξει στο Προολυμπιακό» (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τζος Νίμπο είναι κοντά στο να αποκτήσει Σλοβένικο διαβατήριο και να αγωνιστική κόντρα στην Ελλάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Έτοιμοι να κάνει μια πολύ σημαντική κίνηση για την ενίσχυσή της είναι η εθνική Σλοβενίας, καθώς όπως φαίνεται ο Τζος Νίμπο αναμένεται να πάρει το σχετικό διαβατήριο και να αγωνιστεί με την ομάδα.

Όπως τονίζει ο Ντονάτας Ούρμπονας, οι Σλοβένοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στον σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ώστε να ενισχύσει τις προσπάθειες του Λούκα Ντόντσιτς και της παρέας του για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θυμίζουμε πως οι Σλοβένοι βρίσκονται στο γκρουπ της Ελλάδας, μαζί με Νέα Ζηλανδία και Αίγυπτο.

Ο Νίμπο έχει στην κατοχή του Νιγηριανό διαβατήριο, όμως τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομοσπονδία δεν της επέτρεψαν να αγωνιστεί στα προκριματικά του Αφρομπάσκετ, ενώ οδήγησαν και στο πισωγύρισμα με την αποτυχία να προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Σλοβένοι έχουν στις τάξεις τους ακόμη δύο νατουραλιζέ παίκτες, όλοι τους ψηλοί. Ο ένας είναι ο Μάικ Τόμπι που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα και ο άλλος είναι ο Τζόρνταν Μόργκαν που από τα μέσα της σεζόν φορά τη φανέλα της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ