Opel Astra: Σε διαφορετικό στερέωμα

Opel Astra: Σε διαφορετικό στερέωμα

H γερμανική φίρμα κηρύσσει την έναρξη της διαδικασίας που θα οδηγήσει στην πρεμιέρα του νέου Astra, δημοσιοποιώντας τις πρώτες εικόνες που, αν και αφαιρετικές, προδίδουν μια σαφώς πιο premium και σύγχρονη θεώρηση.

Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα γενιά του Opel Astra το οποίο δίνει τα διαπιστευτήρια του μέσω μια σειράς αποσπασματικών εικόνων που συνοδεύονται από την υπόσχεση της γερμανικής φίρμας για ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.

Πλην της ηλεκτροκίνησης η οποία εντάσσεται για πρώτη φορά στις επιλογές του Astra, οι πρώτες εικόνες από την όγδοη γενιά του μοντέλου προδίδουν την αισθητική του συνάφειά του με το Mokka. Στην όψη του κυριαρχεί το χαρακτηριστικό μοτίβο Opel Vizor, με τα λεπτά φωτιστικά σώμαta IntelliLux LED να πλαισιώνουν μια μαύρη γυαλιστερή γρίλια.

Στο πίσω τμήμα, δεσπόζουν τα διακριτικά Astra γραμμένα με την νέα τολμηρή γραμματοσειρά της Opel. Ανάλογο του Mokka είναι και το εσωτερικό με κυρίαρχο το δίδυμο των οθονών Pure Panel που φιλοξενούν το infotainment και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και αναμένεται να προσφέρονται σε διαστάσεις 7 και 10 ή 10 και 12 ιντσών , αναλόγως την εξοπλιστική έκδοση.

Η παρουσία των δύο οθονών συμπαρασύρει το σύνολο της σχεδίασης του εσωτερικού το οποίο μειώνει στο ελάχιστο τους φυσικούς διακόπτες και υιοθετεί ένα νέου σχεδιασμού τιμόνι με ενσωματωμένα έξυπνα χειριστήρια. Μια προσεκτική παρατήρηση στο βολάν αποκαλύπτει επίσης ότι το νέο Astra θα διαθέτει στο εξοπλιστικό του παλμαρέ ενεργό cruise control.

Προς το παρόν η Opel δεν δημοσιοποιεί τεχνικά χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνει την παρουσία ηλεκτροκίνητων εκδόσεων κάτι εν πολλοίς αναμενόμενο μιας και το νέο Astra αναμένεται να έχει ως αφετηρία την αρχιτεκτονική EMP2 του ομίλου Stellantis η οποία δίνει τη δυνατότητα για διαφορετικές ηλεκτρικές τεχνολογίες.

Αυτό που επίσης έχει επιβεβαιωθεί είναι ότι το νέο Astra δεν θα απεμπολήσει την πρακτική Sport Tourer έκδοση η οποία θα εξακολουθεί να αποτελεί επιλογή.

Όπως και να έχει με τις λεπτομέρειες, αυτό που προκύπτει από την πρώτη αυτή «επίσημη» εμφάνιση της νέας γενιάς του Astra είναι η πρόθεση της Opel να οδηγήσει το μικρομεσαίο της μοντέλο σε πιο upmarket διαδρομές, επενδύοντας σε ένα κράμα υψηλής αισθητικής αφθονίας σε ότι αφορά τις ψηφιακές τεχνολογίες καθώς και πολλαπλές επιλογές σε ό,τι αφορά τα κινητήρια σύνολα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ