Η έκθεση της Γενεύης αποκτά spin-off διοργάνωση στην Μέση Ανατολή

Η έκθεση της Γενεύης αποκτά spin-off διοργάνωση στην Μέση Ανατολή

Η διεθνής έκθεση της Γενεύης θα αποτελέσει εξαγώγιμο προϊόν καθώς οι διοργανωτές της σχεδιάζουν μια αντίστοιχη διοργάνωση που θα πραγματοποιείται στην Doha κάθε δύο χρόνια.

Οι διοργανωτές της αρχαιότερης ευρωπαϊκής έκθεσης αυτοκινήτου αποκάλυψαν τα σχέδιά τους να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στην Μέση Ανατολή, όπου σύμφωνα με τις συστάσεις τους, σχεδιάζουν τη διοργάνωση μιας έκθεσης αυτοκινήτου στην πρωτεύουσα του Qatar κάθε δύο χρόνια.

Η νέα αυτοκινητιστική μπιενάλε θα υιοθετήσει την ονομασία Qatar Geneva Motor Show και αναμένεται να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2022 ή του 2023 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Doha.

Φυσικά η νέα διοργάνωση δεν αντικαθιστά την υφιστάμενη ευρωπαϊκή εκδοχή της που πραγματοποιείται στην ελβετική πόλη και μετά από το διετές διάλειμμα λόγω κορωνοϊού, θα επανέλθει το 2022 και συγκεκριμένα στις 19 Φεβρουαρίου.

Από εκεί αναμένεται να ανακοινωθούν και περισσότερες λεπτομέρειες για τo concept της διοργάνωσης του Qatar.

Ο Maurice Turrettini, πρόεδρος της μόνιμης επιτροπής για την έκθεση της Γενεύης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που οι αρμόδιες αρχές του Qatar μας εμπιστεύτηκαν για τη διοργάνωση μιας νέας έκθεσης αυτοκινήτου στην Doha. H συνεργασία μας είναι το αποτέλεσμα εποικοδομητικών συζητήσεων από την πρώτη ημέρα.

Η σύμπραξή μας με τo Qatar μας δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε στην επικείμενη 91η διοργάνωση της ελβετικής έκθεσης το Φεβρουάριο του 2022 όπου θα μπορέσουμε να εξετάσουμε ιδέες για τη νέα έκθεση της Doha».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ