DBA Mini Marshall Edition: Σε βρετανικoύς ρυθμούς

DBA Mini Marshall Edition: Σε βρετανικoύς ρυθμούς

Η David Brown Automotive, γνωστή για την ενασχόλησή της με το ολοένα και πιο δημοφιλές είδος των restomod αλλά και τις εταιρείες γένους βρετανικού, συμπράττει με την Marshall προετοιμάζοντας ένα ιδιαίτερα μουσικόφιλο κλασικό Mini

Η βρετανική φίρμα με ειδίκευση στην ανακατασκευή κλασικών βρετανικών τετράτροχων και ιδιαίτερη αδυναμία στα Mini, ανακοίνωσε μια νέα ειδική έκδοση του τελευταίου που θα αναλάβει να τιμήσει τα 60 χρόνια της Marshall Amplification της γνωστής, επίσης βρετανικής εταιρείας συστημάτων ήχου με ρετρό αισθητική και όχι μόνο. 

Το κλασικό Mini με ηχοσύστημα και πινελιές που θα παραπέμπουν στην χαρακτηριστική σχεδίαση της Marshall θα αποκαλυφθεί επισήμως την επόμενη εβδομάδα και η βρετανική φίρμα αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα λίγες λεπτομέρειες της ομολογουμένως ταιριαστής συνύπαρξης της βρετανικής τετράτροχης και μουσικής ιστορίας. 

Υπό το προφανές σκεπτικό το restomod θα διαθέτει μια χρυσίζουσα γρίλια εμπνευσμένη από τα χαρακτηριστικά μοτίβα των ηχείων Marshall. Το ίδιο αισθητικό μοτίβο φαίνεται να επικρατεί και στο εσωτερικό όπου τα πεντάλ και οι μεταλλικές λεπτομέρειες υπακούν ακριβώς στην ίδια απόχρωση, όπως άλλωστε και οι ραφές.

Πλην αυτών όμως και των λογότυπων της  Marshall σε πολλές επιφάνειες κεντρική θέση στο ταμπλό καταλαμβάνει ένα ηχοσύστημα το οποίο σχεδιάστηκε από τους μηχανικούς της βρετανικής φίρμας ειδικά για τις ανάγκες της συγκεκριμένης έκδοσης.

Κατά τη συνήθη πρακτική της David Brown Automotive όλα τα παραπάνω θα φιλοξενούνται σε ένα πλήρως ανακατασκευασμένο υψηλών επιδόσεων Μini με ενισχυμένο πλαίσιο και κατά τι πιο πολυτελές και σύγχρονο σε σχέση με το αρχέτυπο μοντέλο.

Ενδεικτικά πέραν των όσων σχετίζονται με την βρετανική ηγερία του ήχου, η νέα ειδική έκδοση η οποία θα κατασκευαστεί σε περιορισμένα αντίτυπα αναμένεται να διαθέτει φωτιστικά σώματα LED, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και ηλεκτρικά παράθυρα μεταξύ άλλων. 

Σε ό,τι αφορά το μοτέρ, ιδανικός υποψήφιος δείχνει ο κινητήρας των 1.450 κ.εκ. με διπλό καρμπιρατέρ που εφοδίαζε την σχετικά πρόσφατη έκδοση Oselli η οποία προήλθε από τον ίδιο κατασκευαστικό οίκο. Αν ευοδωθεί το συγκεκριμένο σενάριο η προσφερόμενη ισχύς θα ανέρχεται σε 125 ίππους ενώ το σύνολο θα συμπληρώνει ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων. Επίσης, υπό το ίδιο σκεπτικό, ο εξοπλισμός του συγκεκριμένου Mini αναμένεται να περιλαμβάνει ένα ισχυρότερο σύστημα πέδησης και ανάρτηση της Bilstein.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ