Hyundai Kona: Ανεπίσημη πρώτη

Hyundai Kona: Ανεπίσημη πρώτη

Η κορεατική φίρμα ετοιμάζει τη νέα γενιά του δημοφιλούς όσο και πολυσυλλεκτικού crossover της το οποίο δίνει για πρώτη φορά το στίγμα του από τα πεδία δοκιμών

Η Hyundai ξεκίνησε τις δοκιμές εξέλιξης για τη νέα, δεύτερη κατά σειρά γενιά του Kona το οποίο προς το παρόν φροντίζει να κρύβει τις σχεδιαστικές αλλαγές του κάτω από βαρύ καμουφλάζ. Παρά την επιμέλεια των μηχανικών της Hyundai στο καμουφλάζ, μπορεί κανείς να εντοπίσει ορισμένα στοιχεία που είναι κοινά με την σημερινή εκδοχή του.

Σε αυτά συγκαταλέγονται τα διαιρούμενα κεντρικά φωτιστικά σώματα που δείχνουν να παραμένουν και στη νέα γενιά του με δεδομένο και ότι το συγκεκριμένο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό αποτελεί γνώρισμα των νεότερων Hyundai.

Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ότι το νέο Kona θα διατηρήσει τους χαρακτηριστικούς διογκωμένους θόλους με τα προστατευτικά πλαστικά ενώ στο πίσω τμήμα διακρίνεται η απόληξη της εξάτμισης κάτι που σημαίνει ότι προφανώς πρόκειται για mild hybrid ή plug-in υβριδική έκδοση. 

Στην αθέατη πλευρά του νέου Kona θα βρεθεί η νέα εκδοχή της αρχιτεκτονικής «Κ» η οποία ήδη φιλοξενεί το νέο Niro. Επίσης δεδομένα και στη νέα γενιά του μοντέλου θα περιλαμβάνεται στις διαθέσιμες εκδόσεις και αμιγώς ηλεκτροκίνητη. Είναι βέβαιο ότι θα αξιοποιήσει μια μεγαλύτερη μπαταρία η οποία θα προσφέρει υψηλότερη αυτονομία που θα αγγίζει ή και θα ξεπερνά τα 500 χλμ. 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες από μέρους της Hyundai που να αφορούν την νέα γενιά του μοντέλου κάτι που σημαίνει ότι η άφιξή του θα πρέπει να τοποθετείται μετά το 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ