Fisker Pear: Στα ενδότερα

Fisker Pear: Στα ενδότερα

H αμερικανική φίρμα δίνει ένα ακόμα δείγμα γραφής από το νέο της compact crossover το οποίο προδιαγράφεται ιδιαζόντως ευρύχωρο

Μόλις πριν λίγες εβδομάδες, ο επικεφαλής της αμερικανικής φίρμας δημοσιοποίησε τις πρώτες εικόνες του νέου και πιο προσιτού project της Fisker το οποίο θα πάρει την μορφή ενός ηλεκτρικού compact crossover και θα κοστίζει κάτω από 30.000 δολάρια στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Πλέον ο Henrik Fisker επανέρχεται με ένα Instagram post που αποκαλύπτει για πρώτη φορά το εσωτερικό του Pear το οποίο υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει τα μέτρα της κατηγορίας σε ό,τι αφορά το δίπτυχο πρακτικότητας-ευρυχωρίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στην αίσθηση ευρυχωρίας χάρη στην αφθονία γυαλιού με την συνδρομή της χαρακτηριστικής σχεδίασης του παρμπρίζ και της πανοραμικής γυάλινης οροφής.

Εξίσου γενναιόδωρο προδιαγράφεται το Pear και σε όρους πρακτικότητας αν και τα επίμαχα μεγέθη δεν αποκαλύπτονται προς το παρόν. Αυτό που αντιθέτως διακρίνεται είναι η επιβλητική οθόνη για το infotainment ενώ το ταμπλό δείχνει να ενσωματώνει κάποιου είδος ατμοσφαιρικού φωτισμού.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα το Pear αναμένεται να περάσει στην παραγωγή από το 2024 αν και ο Henrik Fisker άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η διαδικασία εξέλιξης να ολοκληρωθεί νωρίτερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ