Mercedes-AMG G63 4x4x2: Πρώιμη αποκάλυψη για τον… Hulk των off-roader

Mercedes-AMG G63 4x4x2: Πρώιμη αποκάλυψη για τον… Hulk των off-roader

Μια διαρροή προδίδει πρόωρα την πιο ακραία εκδοχή του εμβληματικού off-road των Γερμανών η οποία με βάση και το χρώμα του αμαξώματος και φυσικά τα επιβλητικά χαρακτηριστικά του θα μπορούσε κάλλιστα να διεκδικήσει το προσωνύμιο Hulk

Η ικανότερη και πιο εξωπραγματική εκδοχή της νέας G-Class έχει αποτελέσει πολλές φορές αντικείμενο κατασκοπικών λήψεων και πλέον κάνει ένα βήμα ακόμα προς την πλήρη αποκάλυψη καθώς η γερμανική φίρμα διέρρευσε μια σειρά εικόνων της χωρίς ωστόσο να μπαίνει προς το παρόν στη διαδικασία να δημοσιοποιήσει στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

 .

Ακόμα και έτσι όμως, όπως και οι προηγούμενες αντίστοιχες εκδόσεις του εμβληματικού off-roader η G63 4x4x2 αναμένεται να επωφεληθεί από ανασχεδιασμένους άξονες και ανάρτηση, αλλαγές οι οποίες θα αυξήσουν την απόσταση από το έδαφος σε 35,1 εκατοστά. Ως αποτέλεσμα μπορεί να αντιμετωπίσει υδάτινα εμπόδια έως και 90 εκατοστών, ενώ η γωνία προσέγγισης έχει επίσης αυξηθεί σε 40 μοίρες.

Αναμενόμενα η 4x4x2 υιοθετεί ένα ακόμα πιο σκληροπυρηνικό off-road σχεδιαστικό σκεπτικό σε σχέση με τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις της G-Class προσθέτοντας στην εξίσωση ακόμα περισσότερα φωτιστικά σώματα LED, ένα νέο κάλυμμα για τον εφεδρικό τροχό που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του πίσω τμήματος και περισσότερες λεπτομέρειες από ανθρακόνημα. Στο εσωτερικό, το τιμόνι επωφελείται επίσης από νέο σχεδιασμό, ενώ οι επενδύσεις αποτελούνται από «μείγμα» Nappa και δέρματος Dinamica. Η G63 4x4x2 διαθέτει το γνωστό δίπτυχο οθονών για το infotainment και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών. 

Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα με δεδομένο το σήμα του V8 στις επιφάνειες της Mercedes-AMG G63 4x4x2, πίσω από αυτές αναμένεται να βρεθεί ο γνώριμος οκτακύλινδρος των 4,0 λίτρων ο οποίος αναμένεται να αποδίδει ισχύ κοντά στους 585 ίππους και 850 Nm ροπής. Όπως εύκολα υποθέτει κανείς ο κινητήρας θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων και σύστημα μόνιμης τετρακίνησης σε μια βελτιωμένη και ακόμα ικανότερη εκδοχή προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της έκδοσης. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ