Renault Hippie Caviar Motel: Εναλλακτική πολυτέλεια

Renault Hippie Caviar Motel: Εναλλακτική πολυτέλεια

Η γαλλική φίρμα δημιουργεί με αφετηρία το ηλεκτροκίνητο Kangoo E-Tech μια campervan πρωτότυπη έκδοση η οποία υπόσχεται… πεντάστερη φιλοξενία με μηδενικές εκπομπές ρύπων

Καθώς η ηλεκτροκίνηση στην mainstream αυτοκινητοβιομηχανία τείνει να αποτελεί περισσότερο τον κανόνα και λιγότερο την εξαίρεση, τα van δεν θα μπορούσαν να μην υπακούσουν στο νέο κανόνα σε όλες τις πιθανές και… απίθανες παραλλαγές τους. Υπό αυτό ακριβώς το σκεπτικό η Renault αποφάσισε να δώσει μια νέα διάσταση στο ηλεκτροκίνητο Kangoo μετατρέποντας το σε ένα πρωτότυπο campervan που υπόσχεται πολυτελή, τηρουμένων των αναλογιών, φιλοξενία.

Το πρωτότυπο μοντέλο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην έκθεση του Ανόβερο η οποία θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Kangoo E-Tech δεν είναι το πρώτο campervan με την ομολογουμένως αστεία όσο και εύγλωττη ονομασία Hippie Caviar Ηotel καθώς η γαλλική φίρμα είχε παρουσιάσει και στο πρόσφατο παρελθόν μια ομώνυμη έκδοση με αφετηρία το Trafic. Προφανώς η «επανάληψη» έγινε προκειμένου η Renault να μετρήσει τις αντιδράσεις του κοινού πριν αποφασίσει να κατασκευάσει ένα αντίστοιχο μοντέλο.

Σε ό,τι αφορά τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης, εφοδιάζεται με μπαταρία 45 kWh η οποία υπόσχεται αυτονομία 285 χλμ. Αν και το συγκεκριμένο μέγεθος είναι μειωμένο σε σχέση με τα 300 χλμ. που υπόσχεται το μέχρι σήμερα γνωστό Kangoo E-Tech, αυτό οφείλεται στην… οικοσκευή με την οποία εφοδιάζεται το Hippie Caviar Ηotel. Σε κάθε περίπτωση, το σύστημα φόρτισης υπόσχεται τη δυνατότητα ταχείας επαναφόρτισης, αναπληρώνοντας την ενέργεια που απαιτείται για 170 χλμ. διαδρομής σε μόλις μισή ώρα. To Hippie Caviar Hotel όπως και το μοντέλο όπου βασίζεται, εφοδιάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ 122 ίππων το οποίο κινεί τους μπροστινούς τροχούς.

Στα ενδότερα, αν και προς το παρόν η γαλλική φίρμα δεν δημοσιοποιεί εικόνες από το εσωτερικό του, υπόσχεται όλα τα χρειώδη για την κατηγορία και κάτι παραπάνω καθώς σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις το Hippie Caviar Ηotel, προσφέρει φιλοξενία «εφάμιλλη ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων». Να σημειωθεί ότι η πλειονότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί προέρχεται από βιώσιμες ή ανακυκλωμένες πρώτες ύλες όπως ο φελλός και τα ανακυκλωμένα ελαστικά.

Την εικόνα συμπληρώνουν πολυάριθμοι χώροι αποθήκευσης εντός και εκτός προκειμένου να φιλοξενηθεί ο απαραίτητος εκδρομικός και σπορ εξοπλισμός ενώ στην πανοραμική ηλιοροφή έχει εγκατασταθεί ένα δέστρες που μπορούν να φιλοξενήσουν ένα σετ σκι. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις προδιαγραφές ενός πεντάστερου, το Hippie Caviar Ηotel μπορεί να προσφέρει διανυκτέρευση σε ένα και μόνο άτομο το οποίο μπορεί να κοιμηθεί σε ένα αντίστοιχης χωρητικότητας κρεβάτι το οποίο όταν δεν χρησιμοποιείται μετατρέπεται σε καναπέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ