Lamborghini Aventador: Τελευταία παράσταση- μέρος 2ο

Lamborghini Aventador: Τελευταία παράσταση- μέρος 2ο

Η Aventador μετά από μια απρόβλεπτη αναβολή φτάνει στο τέλος της διαδρομής της με μια ειδική έκδοση που αντλεί την έμπνευσή της από την Miur P400 Roadster

Το Felicity Ace που βυθίστηκε νωρίτερα μέσα στην χρονιά στον Ατλαντικό περιελάμβανε ως γνωστό στο φορτίο του πάμπολλα αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων και 15 Lamborghini Aventador οι οποίες θα αποτελούσαν τις τελευταίες μονάδες παραγωγής του ιταλικού supercar που πλέον έχει φτάσει στο τέλος της διαδρομής του.

Με δεδομένο το παραπάνω ατυχές συμβάν, η Lamborghini έπρεπε να αναπληρώσει την απώλεια η οποία συνολικά να σημειωθεί ότι τις κόστισε 85 αυτοκίνητα τα οποία μεταφέρονταν με το Felicity Ace στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Στην περίπτωση της Aventador και με δεδομένο ότι επρόκειτο για τις τελευταίες μονάδες παραγωγής με τον τίτλο Ultimae Roadster, η Lamborghini αποφάσισε να αναθέσει την αισθητική στο τμήμα εξατομίκευσης Ad Personam το οποίο εμπνεύστηκε από την ιστορική Miura Roadster δια χειρός Bertone η οποία πρωτοεμφανίστηκε το 1968 στην έκθεση των Βρυξελλών.

Σε πλήρη αντιστοιχία με την Miura P400 Roadster, η Αventador Ultimae υιοθετεί μια πανομοιότυπη απόχρωση η οποία κωδικοποιείται ως Grigio Liqueo και ολοκληρώνεται με το Nero Aldebaran για τα κατώτερα τμήματα του αμαξώματος.

Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό που επενδύεται με δέρμα Bianco Leda σε συνδυασμό με μαύρες λεπτομέρειες Nero Aldebaran.

Αν τώρα κάποιος αναρωτιέται για την τύχη της Miura Roadster, αρχικά πωλήθηκε στο διεθνή οργανισμό ερευνών μολύβδου και ψευδαργύρου που αντικατέστησε το σύνολο των μερών της από νέα εξαρτήματα κατασκευασμένα από χαλκό και ψευδάργυρο, βάφοντας παράλληλα το αμάξωμα σε λαδί χρώμα. Όπως εύκολα υποθέτει κανείς η ανακατασκευασμένη Miura αξιοποιήθηκε για σκοπούς προώθησης του οργανισμού μέχρι που άλλαξε αρκετά χέρια και επέστρεψε στην αρχική της μορφή το 2008. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ