Lamborghini Aventador, μέρος… επόμενο

Lamborghini Aventador, μέρος… επόμενο

Ο ακόμα ανώνυμος διάδοχος της Aventador, εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό σε δοκιμές εξέλιξης εν όψει της πρεμιέρας του το 2023

Η ενασχόληση της ιταλικής φίρμας με τα V12 hypercars ξεκινά από καταβολής Miura και συγκεκριμένα το 1966, με την Lamborghini να φροντίζει για κάθε ένα από τα τέσσερα V12 μοντέλα που ακολούθησαν έκτοτε, να παραμένουν πάντα στο επίκεντρο, αποπνέοντας μια αίσθηση υπεροχής, παρά την μακρά παραμονή τους στην αγορά (η Aventador πρωτοεμφανίστηκε το 2011). 

Πλέον ωστόσο ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την αντικατάσταση της Aventador και τη διαδοχή της από ένα μοντέλο που δεδομένα θα αξιοποιήσει κάποιου είδους ηλεκτρική τεχνολογία.

Παρά τις δραστικές αλλαγές, μερικά πράγματα παραμένουν σταθερά όπως το χαρακτηριστικά σφηνοδειδές σχήμα του νέου μοντέλου που θα διαδεχθεί την Aventador και που είναι συνυφασμένο με την Lamborghini.

Στις λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν στη σχεδίαση, συγκαταλέγονται τα εμβόλιμα στο καπό φωτιστικά σώματα και η αφθονία σε εισαγωγές αέρα. Αυτό ξεχωρίζει επίσης είναι οι θηριώδεις δαγκάνες των φρένων ενώ στο πίσω τμήμα διακρίνονται οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης με ένα σχεδιασμό ανάλογο της Aventador. 

Tην εικόνα συμπληρώνουν οι αιχμηροί τριγωνικοί καθρέφτες, η χαρακτηριστική οροφή με την διπλή καμπύλη, τα τραπεζοειδή φώτα φρένων και ο επιβλητικός αεροδυναμικός διαχύτης ο οποίος φιλοξενεί τις τετραγωνισμένες απολήξεις της εξάτμισης και συνδυάζεται με ένα ενεργό spoiler. 

Σε ο,τι αφορά το μηχανικό σύνολο, όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ο Stephan Winkelmann, ο διάδοχος της Aventador θα αξιοποιήσει ένα υβριδικό σύνολο με πρωταγωνιστή ένα V12 κινητήρα, σχεδιασμένο από λευκό χαρτί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ