Η Κληρονομιά της FCA στο Automotoretrò 2018

Η Κληρονομιά της FCA στο Automotoretrò 2018

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά πολλά ιστορικά αυτοκίνητα – Fiat – Abarth 850 TC, Alfa Romeo Spider και Spidereuropa Pininfarina, αλλά και δύο μοντέλα της τρέχουσας παραγωγής, όπως είναι το Abarth 695 Rivale και το Fiat 124 Spider. Σχετικά με το Fiat-Abarth 850 TC, πρόκειται να υποστεί σύντομα πλήρη αποκατάσταση, […]

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά πολλά ιστορικά αυτοκίνητα – Fiat – Abarth 850 TC, Alfa Romeo Spider και Spidereuropa Pininfarina, αλλά και δύο μοντέλα της τρέχουσας παραγωγής, όπως είναι το Abarth 695 Rivale και το Fiat 124 Spider.

Σχετικά με το Fiat-Abarth 850 TC, πρόκειται να υποστεί σύντομα πλήρη αποκατάσταση, ενώ ξεχωριστή θέση θα έχουν το Fiat 124 Spider, που παρέχει την αυθεντική εμπειρία ενός roadster και το Abarth 695 Rivale, την ειδική σειρά που φέρνει κοντά τις Abarth και Riva, δύο ιταλικές μάρκες οι οποίες διακρίνονται για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και τις εξαιρετικές επιδόσεις.

Το περίπτερο του «Automotoretrò» είναι στην ουσία μια αναπαράσταση ενός συνεργείου της δεκαετίας του ’50 και μάλιστα, περιέχονται εγκαταστάσεις, όπως τα γραφεία και ο αποθηκευτικός χώρος, μέσα σε δύο μεγάλα κιβώτια.

Ως είθισται, οι λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου θα έχουν πρόσβαση επίσης στην ιστοσελίδα www.fcaheritage.com και μέσω αυτής, θα μπορούν να μάθουν τα πάντα για την ιστορία, τις πρωτοβουλίες και τις εκδηλώσεις που έχουν σχέση με τα κλασικά αυτοκίνητα των ιταλικών μαρκών του Group. Οι ιδιοκτήτες κλασικών αυτοκινήτων Alfa Romeo και Fiat, θα μπορούν να ζητήσουν το «Certificate of Origin», τόσο διαδικτυακά όσο και στο περίπτερο, ενώ για την Abarth, είναι διαθέσιμες υπηρεσίες αποκατάστασης και πιστοποίησης αυθεντικότητας.

Τέλος, η «Κληρονομιά της FCA» δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν τη νέα εφαρμογή, που στοχεύει να γίνει το κινητό one-stop-shop και για να σχολιάσουν την εμπειρία τους, θα μπορούν να πάνε στο περίπτερο, να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο της ιστοσελίδας www.fcaheritage.com, ώστε να ενημερωθούν πότε θα βγει στον αέρα το app.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ