Η Seat χορηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ισπανίας

Η Seat χορηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ισπανίας

Τη συνεργασία της με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας, σε χορηγικό επίπεδο, ανακοίνωσε η Seat. Η συνεργασία αυτή, θα διαρκέσει έως τον Μάρτιο του 2021, κάτι που σημαίνει πως η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία θα είναι ένας από τους χορηγούς της ομάδας, τόσο στο παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, που αρχίζει στις 14 Ιουνίου όσο και στο ευρωπαϊκό […]

Τη συνεργασία της με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας, σε χορηγικό επίπεδο, ανακοίνωσε η Seat. Η συνεργασία αυτή, θα διαρκέσει έως τον Μάρτιο του 2021, κάτι που σημαίνει πως η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία θα είναι ένας από τους χορηγούς της ομάδας, τόσο στο παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, που αρχίζει στις 14 Ιουνίου όσο και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2020, το οποίο θα διεξαχθεί σε 11 χώρες, 12 με την Ισπανία.

Το ντεμπούτο της φίρμας, ως χορηγικός εταίρος της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας, θα γίνει στις 3 Ιουνίου, στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ελβετία, που θα γίνει στην πόλη Βιγιαρεάλ. Πέραν των δραστηριοτήτων προώθησης με ορισμένους παίκτες των «φούριας ρόχας», η Seat θα «εμφανιστεί» σε τουλάχιστον 15 αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ισπανία.

Ο πρόεδρος της Seat, Λούκα ντε Μέο, τόνισε. «Με τη χορηγία της ισπανικής Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, η Seat συνεργάζεται με μία νικηφόρα ομάδα σε μία περίοδο που έχει επίσης πετύχει η ίδια σημαντικές επιτυχίες. Η συμφωνία αυτή κάνει τη Seat τη μάρκα του ισπανικού λαού και μας ενώνει γύρω από ένα κοινό πάθος, το ποδόσφαιρο, το πιο δημοφιλές άθλημα, αλλά είναι παράλληλα και η καλύτερη πλατφόρμα για να διαδοθεί το πνεύμα της μάρκας και να προβληθεί, ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσεται στην Ισπανία, στην Ευρώπη, καθώς και σε όλο τον κόσμο».

Πηγή: Seat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ