Η Land Rover γιορτάζει τα 70 χρόνια της

Η Land Rover γιορτάζει τα 70 χρόνια της

Τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της γιορτάζει η Land Rover, η οποία θα παρευρεθεί στο φετινό Goodwood Festival με 70 ξεχωριστά μοντέλα, τα οποία την έχουν κάνει γνωστή σε όλο τον κόσμο, όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με την αυτοκίνηση. Την πορεία, θα ηγηθεί ένα HUE166, το πρώτο προ-παραγωγής μοντέλο της εταιρείας, αλλά […]

Τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της γιορτάζει η Land Rover, η οποία θα παρευρεθεί στο φετινό Goodwood Festival με 70 ξεχωριστά μοντέλα, τα οποία την έχουν κάνει γνωστή σε όλο τον κόσμο, όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με την αυτοκίνηση. Την πορεία, θα ηγηθεί ένα HUE166, το πρώτο προ-παραγωγής μοντέλο της εταιρείας, αλλά δεν θα είναι μόνο αυτό, αφού ξεχωριστό χρώμα θα δώσουν και τα Land Rover Series I, Series II, Series III, Defender, οι τέσσερις γενιές του Range Rover, οι πέντε του Discovery, Freelander, Range Rover Sports, Discovery Sports, Evoque και Velar.

Επίσης, διάφορες άλλες εκδόσεις, όπως ασθενοφόρα, στρατιωτικά οχήματα, το Camel Trophy 110 των Μπομπ και Τζόι Ιβ, αλλά και το 1.000.000ό Discovery που ταξίδεψε το 2012 από το Σόλιχαλ έως το Πεκίνο, θα είναι εκεί.

Το Defender Works 8 θα πραγματοποιεί καθημερινά δύο περάσματα, ενώ ο περίφημος stuntman, Τέρι Γκραντ, θα προσπαθήσει με το Range Rover Sport SVR να μπει στο βιβλίο Γκίνες, διανύοντας σε δύο ρόδες, όσο πιο γρήγορα μπορεί, απόσταση της τάξης του ενός μιλίου.

Στο Goodwood Festival θα είναι «παρούσα» και η Jaguar, με τους παρευρισκόμενους να έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά μοντέλα της εταιρείας, ενώ παράλληλα, θα μπορούν να οδηγήσουν μερικά Land Rover σε εκτός δρόμου διαδρομές, προκειμένου να διαπιστώσουν τις ικανότητές τους. Οι νεαρότεροι, θα οδηγούν μίνι ηλεκτρικά Defender.

Τέλος, όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να «κατεβάσουν» την εφαρμογή Top Trumps App, με την οποία θα διαγωνιστούν σε video game με αντιπάλους, με έπαθλο ένα ταξίδι για δύο στη σουηδική Ακαδημία οδήγησης Ice Drive. Ο δεύτερος νικητής κερδίζει μια ετήσια κάρτα μέλους για δύο στο David Lloyd Club, ενώ ο τρίτος θα κερδίσει 200 λίρες για να τις ξοδέψει στην μπουτίκ της Jaguar Land Rover.

Πηγή: Jaguar Land Rover

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ