Το Fiesta ST 400 μέτρα κάτω από τη Γη

Το Fiesta ST 400 μέτρα κάτω από τη Γη

Η σειρά της Ford «Καλύτεροι Ευρωπαϊκοί Αυτοκινητόδρομοι», δίνει τη δυνατότητα σε μερικά μοντέλα υψηλών επιδόσεων, όπως τα GT, Focus RS και Mustang Convertible, να φανερώσουν τις δυνατότητές τους σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία της Ευρώπης. Από τον Βόρειο Πόλο και τη Νορβηγία, έως τις ζεστές συνθήκες της Μαγιόρκα. Οι έως τώρα «περιπέτειες» των […]

Η σειρά της Ford «Καλύτεροι Ευρωπαϊκοί Αυτοκινητόδρομοι», δίνει τη δυνατότητα σε μερικά μοντέλα υψηλών επιδόσεων, όπως τα GT, Focus RS και Mustang Convertible, να φανερώσουν τις δυνατότητές τους σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία της Ευρώπης. Από τον Βόρειο Πόλο και τη Νορβηγία, έως τις ζεστές συνθήκες της Μαγιόρκα.

Οι έως τώρα «περιπέτειες» των αυτοκινήτων ήταν επίγειες, αλλά αυτή του νέου Fiesta ST, υπόγεια. Η Ford λοιπόν επέλεξε ένα μυστικό αλατωρυχείο με στοές συνολικού μήκους 60 χιλιομέτρων προκειμένου να παρουσιάσει τις δυνατότητες του μοντέλου.

Πίσω από το τιμόνι ήταν ο οδηγός αγώνων ράλι Έλφιν Έβανς, που 400 μέτρα κάτω από τη Γη και σε ελεγχόμενο περιβάλλον, οδήγησε πλαγιολισθαίνοντας το νέο Fiest ST, που σε μερικές περιπτώσεις, «απογειώθηκε».

Ο ήχος του 1,5λιτρου κινητήρα, ισχύος 200 ίππων, γινόταν πιο έντονος λόγω των στοών, με τον ‘Εβανς να δηλώνει μετά το πέρας των γυρισμάτων.

«Οδηγικά, το αλάτι είναι ουσιαστικά σαν το καλοστρωμένο χώμα, αρκετά ολισθηρό για να είμαι ειλικρινής, ειδικά με λάστιχα δρόμου. Αν και περιμένεις να είναι κλειστοφοβικό, αποδεικνύεται ακριβώς το αντίθετο, το τέλειο μέρος για να απολαύσεις το νέο Fiesta ST».

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ