Το Ranger pickup στον γύρο της Γαλλίας

Το Ranger pickup στον γύρο της Γαλλίας

Στις 29 Ιουλίου ολοκληρώνεται ο περίφημος ποδηλατικός αγώνας, που διεξάγεται στη Γαλλία και είναι γνωστότερος ως «Γύρος της Γαλλίας». Η Ford δίνει το «παρών» με ένα ειδικά εξοπλισμένο Ranger pickup, το οποίο μεταφέρει ιατρικό προσωπικό, ομάδες εστίασης, μηχανικούς, τρόφιμα, εργαλεία, ανταλλακτικά και νερά/ενεργειακά ποτά, πέραν των αναγνωριστικών καθηκόντων που έχει. Μάλιστα, είναι διακοσμημένο με το […]

Στις 29 Ιουλίου ολοκληρώνεται ο περίφημος ποδηλατικός αγώνας, που διεξάγεται στη Γαλλία και είναι γνωστότερος ως «Γύρος της Γαλλίας». Η Ford δίνει το «παρών» με ένα ειδικά εξοπλισμένο Ranger pickup, το οποίο μεταφέρει ιατρικό προσωπικό, ομάδες εστίασης, μηχανικούς, τρόφιμα, εργαλεία, ανταλλακτικά και νερά/ενεργειακά ποτά, πέραν των αναγνωριστικών καθηκόντων που έχει.

Μάλιστα, είναι διακοσμημένο με το μότο «Share The Road», που στόχο έχει την αλληλοκατανόηση μεταξύ οδηγών και ποδηλατών.

Από εκεί και πέρα, η Ford εφοδιάζει την ομάδα Team Sky και με ένα Tourneo Custom. Καθώς, ενώ οι τρεις πρώτοι ποδηλάτες κάθε ειδικής διαδρομής καθυστερούν για ώρες έως ότου πάρουν τον δρόμο της επιστροφής με ένα από τα οχήματα συνοδείας, οι υπόλοιποι κάνουν την αποθεραπεία τους αμέσως σε ένα πολυτελές πούλμαν.

Σκοπός του Tourneo Custom, είναι να βοηθάει τους ποδηλάτες που τερματίζουν στις τρεις πρώτες θέσεις να χαλαρώνουν αμέσως, αφού είναι εδοφιασμένο με κουζίνα, ψυγείο, ανακλινόμενα καθίσματα, ρευματολήπτες και δροσιστικές κουβέρτες.

Ο στόλος της Team Sky περιλαμβάνει επίσης οχήματα Ford Mondeo ST-Line με Intelligent All-Wheel Drive (AWD), S-MAX Intelligent AWD, Edge και Transit.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ