Διάκριση για τη Mercedes-Benz

Διάκριση για τη Mercedes-Benz

Στο Top-10 των πιο πολύτιμων εταιρειών στον κόσμο και πρώτη στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας αναδείχτηκε η Mercedes.

Η Mercedes κατάφερε να εξασφαλίσει ακόμα μια διάκριση αναφορικά με τους πιο πολύτιμους premium κατασκευαστές αυτοκινήτων. Σύμφωνα με το ισχύον «Best Global Brands 2018», συμπεριλήφθηκε στο παγκόσμιο Top-10 από την Interbrand και παράλληλα κατέχει την πιο υψηλή θέση από όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, ενώ είναι και η μοναδική από την Ευρώπη.

Πλέον, βρίσκεται στην 8η θέση αναφορικά με τις πιο πολύτιμες εταιρείες και συγκριτικά με το 2017, η αξία της ανέβηκε στα 48,6 δις δολάρια, καταφέρνοντας να συνεχίσει την άνοδό της, η οποία άρχισε το 2009.

Η αξιολόγηση γίνεται βάση της οικονομικής απόδοσης των προϊόντων και των υπηρεσιών της φίρμας, του ρόλου του εμπορικού σήματος στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και της ισχύς της εταιρείας σχετικά με τη διαφύλαξη των εμπορικών της εσόδων.

Επιπλέον, η Mercedes κατέχει την πρώτη θέση στο «Global 500 2018», αναφορικά με τον καλύτερο κατασκευαστή premium αυτοκινήτων, που αξιολογεί η Brand Finance. Η εταιρεία κατέχει τη 15η θέση παγκοσμίως (20ή το 2017), ως η πολυτιμότερη ευρωπαϊκή, με συνολική αξία 43,9 δις δολαρίων, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 24% σε σχέση με το περασμένο έτος.

Πηγή: Mercedes

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ