Η Lamborghini γιόρτασε τα 50 χρόνια της Espada

Η Lamborghini γιόρτασε τα 50 χρόνια της Espada

Μια ξεχωριστή διαδρομή στο Λονδίνο για το αυτοκίνητο του Ιταλού κατασκευαστή, το οποίο συμπλήρωσε 50 χρόνια από την παρουσίασή του.

Μια μοναδική περιοδεία έκανε μια Espada του 1976, που εκτίθεται στο μουσείο της Lamborghini στη Σαντ Αγκάτα. Το αυτοκίνητο μετέβη στο Λονδίνο και εκεί ξετυλίχτηκε μια όμορφη ιστορία που έφερε στο νου διάφορες στιγμές της παγκόσμιας αυτοκίνησης και μουσικής σκηνής παράλληλα.

Η πρώτη στάση του μοντέλου ήταν στη Βασιλική Λέσχη Αυτοκινήτου (Royal Automobile Club-RAC) στο Λονδίνο, στο Πολ Μολ. Εγκαινιάστηκε το 1897 και θεωρείται η κοιτίδα της αγγλικής αυτοκίνησης.

Εκεί παρατέθηκε δείπνο από τη RAC σε όλους τους καλεσμένους, με την Espada να φωτογραφίζεται στην περίφημη ροτόντα του κτιρίου, έναν χώρο στον οποίο έχουν βρεθεί και άλλα σπουδαία οχήματα.

Από το Πολ Μολ, η Espada μετέβη στην περίφημη Άμπεϊ Ρόουντ, εκεί όπου στο Νο.3, τον Αύγουστο, 50 χρόνια πριν, οι Beatles ηχογράφησαν το «Hey Jude», στα στούντιο της οδού. Μια συμβολική τοποθεσία του Λονδίνου, που προσελκύει πλήθος τουριστών κάθε χρόνο.

Μάλιστα, προκειμένου να γιορταστούν με τον καλύτερο τρόπο τα 50 χρόνια της Espada, το αυτοκίνητο φωτογραφήθηκε έξω ακριβώς από το στούντιο, προκειμένου να συσχετιστεί υπό μια έννοια με το εξώφυλλο του άλμπουμ του συγκροτήματος, «Abbey Road».

Πηγή: Lamborghini

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ