Επέκταση συνεργασίας Bentley-Breitling

Επέκταση συνεργασίας Bentley-Breitling

Οι δύο πλευρές συνεχίζουν την παράλληλη πορεία τους, η οποία έχει ήδη φτάσει αισίως τα 15 χρόνια.

Η Bentley ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τη γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία ρολογιών Breitling, η οποία θα προχωρήσει στην παραγωγή νέων προϊόντων με πολλές καινοτομίες.

Ένα από τα προϊόντα που θα κατασκευάσει η δεύτερη για να τιμηθεί η ανανέωση της συνεργασίας της με την Bentley, είναι το ρολόι Premier B01 Chronograph 42 Bentley British Racing Green, το οποίο είναι διάφανο με μεταλλικό λογότυπο της αγγλικής εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων, ενώ στο κολάρο του υπάρχει επίσης σκαλιστό το όνομα της φίρμας. Η πλακέτα αυτή – και πιο συγκεκριμένα η ιδέα της – έχει παρθεί από την ίδια που υπήρχε στο ταμπλό του υπερτροφοδοτούμενου μοντέλου του 1929 της Bentley, Blower.

Το αυτόματο αυτό ρολόι διακρίνεται από το αγωνιστικό πράσινο βρετανικό χρώμα και διατίθεται με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι ή με λουράκι με πράσινες ρίγες. Οι χρονογράφοι είναι τοποθετημένοι στις ώρες 3 και 9, ενώ η ημερομηνία φαίνεται στο σημείο της 6ης. Η αυτονομία του ανέρχεται στις 70 ώρες.

Τέλος, όταν η Bentley συμπληρώσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της, η Breitling θα προχωρήσει στην παρουσίαση μιας περιορισμένης έκδοσης. Να σημειωθεί πως το 2003 η Breitling ήταν η πρώτη εταιρεία που ενσωμάτωσε ρολόι στο ταμπλό των μοντέλων Continental GT.

Η παρουσία της Breitling στον εξοπλισμό ρολογιών στην αυτοκίνηση, δεν είναι τωρινή, αλλά χρονολογείται ήδη από το 1931, ενώ αξίζει να τονιστεί πως το 2003, όταν η Bentley επέστρεψε στον αγώνα Λε Μαν και κατέκτησε την πρώτη και τη δεύτερη θέση, η Breitling ήταν βασικός σπόνσορας, κατασκευάζοντας λίγο αργότερα το ρολόι Bentley Le Mans, για να τιμηθεί η νίκη της αγγλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Πηγή: Bentley

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ