Η Urus εξερεύνησε την Ισλανδία

Η Urus εξερεύνησε την Ισλανδία

Η Ισλανδία αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό του Lamborghini Avventura, μια σειρά από αποστολές, προκειμένου να εξερευνηθούν μοναδικά μέρη και δρόμοι.

Στην Ισλανδία βρέθηκαν τον Οκτώβριο επτά Lamborghini Urus, προκειμένου να εξερευνήσουν τους δρόμους και τις τοποθεσίες της χώρας, μετά από τις Ανδαλουσία, Τρανσιλβανία και Νορβηγία. Η Ισλανδία επιλέχτηκε ως ο ιδανικός προορισμός για να δοκιμαστεί το SUV του Ιταλού κατασκευαστή, με τα αυτοκίνητα να συμπληρώνουν περίπου 900 χιλιόμετρα μέσα σε δύο ημέρες, αντιμετωπίζοντας όλες τις συνθήκες. Από ήλιο και δυνατό αέρα, έως βροχή και χιόνι.

Η περιπέτεια των οχημάτων ξεκίνησε από τη χερσόνησο Ρεϊκιάνες στα νοτιοδυτικά της χώρας, τοποθεσία της Blue Lagoon, μιας γεωθερμικής περιοχής, με το ζεστό νερό που υπάρχει εκεί να αποτελεί προϊόν της γεωθερμικής μονάδας του Σβαρτσένγκι.

Από εκεί, το κονβόι συνέχισε στη νότια ακτή και μετέβη στους λόφους του Κρισουβίκουρμπεργκ, στη μαύρη άμμο της Ρεϊνισφιάρα και έως το ακρωτήριο Ντιρχόλαϊ.

Με τον επιλογέα Anima στη θέση Terra, οι Urus κατευθύνθηκαν σε δύσκολα και ανώμαλα τερέν, αποδεικνύοντας πως μπορούν να φέρουν κάθε αποστολή εις πέρας, όπως σε αυτό του ακρωτηρίου Χιορλεϊφσολφόι ή του μαύρου παγετώνα Κιουτλουγιουκούλ.

Εν συνεχεία, μετέβησαν στο καλυμμένο από λάβα έδαφος του ηφαιστείου Λάκι, τη λίμνη του παγετώνα Φιαλσάριον, αλλά και τη λίμνη του παγετώνα Γιοκουλσάριον.

Τέλος, οι επτά Urus επέστρεψαν στην πρωτεύουσα της χώρας, Ρέικιαβικ, ολοκληρώνοντας μια μεγάλη διαδρομή πολλών χιλιομέτρων και ησυχίας, όπου τα μόνα που ακούγονταν, ήταν οι κινητήρες των οχημάτων.

Πηγή: Lamborghini

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ