«Παρούσα» στον 36ο Αυθεντικό μαραθώνιο η Mercedes

«Παρούσα» στον 36ο Αυθεντικό μαραθώνιο η Mercedes

Η Mercedes διέθεσε έναν μεγάλο αριθμό οχημάτων για τις ανάγκες του αγώνα, ενώ χάρισε και πολλά δώρα στους συμμετέχοντες.

Επίσημος χορηγός του 36ου Αυθεντικού μαραθωνίου της Αθήνας ήταν η Mercedes. Πριν τον αγώνα, οι τυχεροί του διαγωνισμού που έγινε στη σελίδα της εταιρείας στο facebook, κέρδισαν τον εξοπλισμό τους, ενώ όσοι μπόρεσαν να «πιάσουν» την απόδοση που είχαν στόχο στα 5, 10 και 42 χιλιόμετρα, είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα δώρο από την υπηρεσία StarRent | Mercedes-Benz & smartRentals, ως επιβράβευση για την επίτευξη του στόχου τους.

Μετά το τέλος του μαραθωνίου, οι δρομείς επισκέφτηκαν το ειδικά διαμορφωμένο booth για να φωτογραφηθούν με τον χρόνο που πέτυχαν.

Η Mercedes διέθεσε από εκεί και πέρα έναν μεγάλο αριθμό οχημάτων για την εξυπηρέτηση των αναγκών της διοργάνωσης, ενώ η ομάδα της εταιρείας έδωσε το «παρών» σε όλα τα αγωνίσματα.

Τέλος, για μια ακόμα χρονιά, ενίσχυσε τον οργανισμό «Make-A-Wish Ελλάδος», με ποσό ίσο με εκείνο του κόστους των συμμετοχών της ομάδας, ώστε να βοηθήσει τα παιδιά που πάσχουν από επικίνδυνες ασθένειες.

Πηγή: Mercedes

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ