Στην υπηρεσία της έβδομης τέχνης τα Fiat 500Χ και 500L

Στην υπηρεσία της έβδομης τέχνης τα Fiat 500Χ και 500L

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Fiat αποτελεί τον βασικό υποστηρικτή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορίνο, προμηθεύοντας τα οχήματα μεταφοράς των καλεσμένων.

Το Φεστιβάλ του Τορίνο λαμβάνει χώρα από τις 23 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου. Για τις μετακινήσεις των ηθοποιών, των σκηνοθετών και γενικότερα όλων των καλεσμένων, η Fiat θα διαθέσει έναν στόλο από τα νέα 500Χ και 500L.

Η Fiat διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τον κινηματογράφο, καθώς το 1957 για παράδειγμα, ο Φελίνι επέλεξε τα τα 1100Β και 600 Trasformabile για την ταινία «Οι νύχτες της Καμπίρια», ενώ σχεδόν 50 χρόνια μετά, το 500Χ συμμετείχε στο «Zoolander 2» του Μπεν Στίλερ.

Μάλιστα, από το 1911, η φίρμα έχει δημιουργήσει περισσότερα από 1.500 φιλμ που περιλαμβάνουν σποτ, ντοκιμαντέρ και βίντεο, με την πιο πρόσφατη παραγωγή, να είναι μια ταινία μικρού μήκους, που ονομάζεται «Fiat 500X – Μια γεύση από το μέλλον. Σήμερα».

Είναι εμπνευσμένη από την ταινία «Back to the Future» και με 42 εκατομμύρια views στο youtube, το νέο 500Χ εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό.

Πηγή: Fiat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ