Αυλαία για το Abarth 124 Rally

Αυλαία για το Abarth 124 Rally

Το αυτοκίνητο με την αγωνιστική έκδοση του roadster Abarth 124 Spider, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το τρέχον έτος.

Με δύο αγώνες που έγιναν σε Γαλλία και Ισπανία ολοκληρώθηκαν οι φετινές υποχρεώσεις του Abarth 124 Rally. Να σημειωθεί πως με τον Ραφαέλ Αστιέ, πίσω από το τιμόνι, το αγωνιστικό κατέκτησε το πρωτάθλημα FIA R-GT.

Στον αγώνα στη Γαλλία, οδήγησαν ο Αστιέ, με συνοδηγό τον Φρεντερίκ Βοκλάρ και ο Νικολά Σιαμί με τον Άντονι Βιλανόβα. Να σημειωθεί πως πέραν της κατάκτησης του τίτλου από τον Αστιέ, ο Σιαμί άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, με τις επιδόσεις του σε μερικές ειδικές διαδρομές σε προηγούμενους αγώνες, να είναι καλύτερες από 4κίνητα αυτοκίνητα, κατηγορίας R5.

Στην Ισπανία, στον τελευταίο ασφάλτινο αγώνα του πρωταθλήματος της χώρας, οι Αλμπέρτο Μονάρι και Ροντρίγκο Σανχουάν, είχαν στη διάθεσή τους δύο Abarth 124 Rally της SMC Junior Motorsport. Αμφότεροι, απέσπασαν σε πρόσφατα ράλι μερικά καλά αποτελέσματα, με πλασαρίσματα στην πρώτη εξάδα.

Ο αγώνας στην Ισπανία εκκίνησε από τη Χαράμα και κάλυψε συνολικά 696 χιλιόμετρα, τα 143 εκ αυτών, να είναι ειδικών διαδρομών.

Πηγή: Abarth

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ