Ανανέωση συνεργασίας Pirelli-F1 για τέσσερα ακόμα χρόνια

Ανανέωση συνεργασίας Pirelli-F1 για τέσσερα ακόμα χρόνια

Η Pirelli θα εξακολουθεί έως το 2023 να προμηθεύει με ελαστικά τις ομάδες της Formula 1.

Η Pirelli θα εξακολουθεί να είναι ο μοναδικός προμηθευτής ελαστικών των ομάδων της Formula 1, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την υπάρχουσα συμφωνία τους, που έληγε το 2019.

Η νέα, αφορά τα έτη 2020-2023, με το συμπέρασμα που βγαίνει, να είναι πως αμφότερες έχουν μείνει ικανοποιημένες από την έως τώρα συνεργασία τους.

Μάλιστα, η FOM και η Pirelli, δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν εκ νέου προς την κατεύθυνση των νέων κανονισμών ενόψει 2021, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την παρουσίαση τροχών 18 ιντσών.

Ο Μάρκο Τρονκέτι Προβέρα, αντιπρόεδρος και CEO της Pirelli, είπε. «Αποτελεί εξαιρετική είδηση ότι η Pirelli παρατείνει τη συνεργασία της με τη Formula 1 μέχρι το 2023. Αυτή η νέα συμφωνία επεκτείνει την παρουσία μας σε συνολικά 13 σεζόν στη σύγχρονη εποχή, με την Pirelli να παρίσταται επίσης το 1950, στο πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η Formula 1 είναι και θα παραμείνει η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού: το τέλειο περιβάλλον για την Pirelli, που έχει ορίσει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό για την πλέον προηγμένη τεχνολογική έρευνα και ανάπτυξη στο εργοστάσιο. Η Formula 1 προσφέρει την τέλεια βιτρίνα για τα Ultra High ελαστικά επιδόσεων αυτοκινήτων παραγωγής, τα οποία εξοπλίζουν τα οχήματα υψηλής ποιότητας που εγγυώνται τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης, αξιοπιστίας και ασφάλειας».

Πηγή: Pirelli

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ