«RJC Car of the Year 2019» το Mitsubishi Eclipse Cross

«RJC Car of the Year 2019» το Mitsubishi Eclipse Cross

Το αυτοκίνητο κατάφερε να εξασφαλίσει τον εν λόγω τίτλο στον θεσμό που διοργάνωσε η Automotive Researchers' & Journalists' Conference of Japan (RJC).

Τον τίτλο του «RJC Car of the Year 2019» κατάφερε να αποσπάσει το Mitsubishi Eclipse Cross. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά μετά το Mitsubishi i το 2007, που αυτοκίνητο του Ιάπωνα κατασκευαστή κέρδισε την παραπάνω διάκριση.

Η επιλογή του 28ου RJC Car of the Year έγινε από μέλη του RJC. Υποψήφια, ήταν αυτοκίνητα Ιαπώνων κατασκευαστών αυτοκινήτου, που λανσαρίστηκαν στην τοπική αγορά από την 1η Νοεμβρίου 2017 έως την 31η Οκτωβρίου 2018.

Οι κριτές επέλεξαν τα έξι επικρατέστερα την 1η Νοεμβρίου και στις 13 αποφάσισαν πως το Mitsubishi Eclipse Cross είναι ο μεγάλος νικητής του «RJC Car of the Year 2019».

Σχολιάζοντας την απόφασή της, η κριτική επιτροπή ανέφερε τα εξής. «Το Eclipse Cross δεν είναι μόνο ένα κομψό μίγμα μοντέρνου coupe και συμπαγούς SUV, αλλά προσφέρει και υψηλές επιδόσεις σε ανώμαλο δρόμο και απόλυτα ισορροπημένη, δυναμική συμπεριφορά, χάρη στο μοναδικό σύστημα τετρακίνησης της Mitsubishi, Super All-Wheel Control (S-AWC). Οι ζωηρές επιδόσεις του οφείλονται στη συνεργασία ενός νέου υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.5L και ενός κιβωτίου CVT».

Πηγή: Mitsubishi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ