Στο ράλι Ντακάρ το Mitsubishi Eclipse Cross T1 prototype

Στο ράλι Ντακάρ το Mitsubishi Eclipse Cross T1 prototype

Το αυτοκίνητο θα οδηγηθεί από την Κριστίνα Γκουτιέρες, η οποία έχει μετάσχει στο πρόσφατο παρελθόν στον αγώνα.

Στο ράλι Ντακάρ θα μετάσχει το Mitsubishi Eclipse Cross T1 prototype, που έχει ετοιμαστεί από τη Mitsubishi Motors Spain. Οδηγός θα είναι η Κριστίνα Γκουτιέρες και συνοδηγός ο Πάμπλο Χουέτε, με την 26χρονη να αποτελεί την πρώτη Ισπανίδα που μετείχε στον αγώνα το 2017, ενώ έναν χρόνο αργότερα, κατέλαβε την πρώτη θέση στις γυναίκες.

Είναι η πρώτη φορά που ένα Mitsubishi Eclipse Cross μετέχει στον αγώνα, αλλά η φίρμα έχει πλούσια παράδοση στο ράλι Ντακάρ, καθώς έχει σημειώσει 12 νίκες σε αυτό με το Pajero.

Το όχημα που θα λάβει μέρος στον αγώνα έχει ατσάλινο σασί και αμάξωμα από ανθρακόνημα. Η ανάρτησή του αποτελείται από διπλά ψαλίδια και πλήρως ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Οhlins Racing σε κάθε τροχό. Χρησιμοποιεί σύστημα 4κίνησης με μηχανικό κεντρικό διαφορικό και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης εμπρός και πίσω.

Ο turbo diesel κινητήρας αποδίδει 430 ίππους και 686Nm ροπή και συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο. Για να σταματήσει, χρησιμοποιεί 4πίστονες δαγκάνες και φρένα της AP Racing σε κάθε τροχό.

Πηγή: Mitsubishi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ