Πρώτοι βαθμοί για την Audi

Πρώτοι βαθμοί για την Audi

Η ομάδα κατάφερε να αποσπάσει τους πρώτους της βαθμούς στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν για τη Formula E που έγινε στη Σαουδική Αραβία.

Τους πρώτους της βαθμούς στον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν που έγινε στη Σαουδική Αραβία για το πρωτάθλημα Formula E απέσπασε η Audi. H ομάδα Audi Sport ABT Schaeffler, πρωταθλήτρια της προηγούμενης χρονιάς, κατάφερε με τους Κρίστιαν Αμπτ και Λούκας ντι Γκράσι να τερματίσει στην όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα.

Το αποτέλεσμα κρίνεται επιτυχημένο αν αναλογιστεί κανείς πως οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το τριήμερο, επηρέασαν τους οδηγούς, ενώ συν τοις άλλοις, οι πρωταθλητές πέρυσι, συνέλλεξαν μόλις 12 πόντους στους πρώτους τέσσερις αγώνες.

Ο αγώνας στη Σαουδική Αραβία στιγματίστηκε από την έντονη βροχόπτωση, κάτι που ανάγκασε τους διοργανωτές να αλλάξουν τη διαδικασία των ελεύθερων δοκιμών, καθώς από τις δύο περιόδους, πραγματοποιήθηκε μόλις η μία, ενώ οι επίσημες αντικαταστάθηκαν από δύο ομαδικές, αντί της μιας ομαδικής και της μονομαχίας των έξι γρηγορότερων οδηγών.

Λόγω του βρεγμένου οδοστρώματος, οι οδηγοί της Audi αντιμετώπισαν προβλήματα με την πρόσφυση, αλλά στον αγώνα, τόσο ο Αμπτ όσο και ο Ντι Γκράσι πίεσαν, καταφέρνοντας να βρεθούν στην πρώτη δεκάδα, με αμφότερους να λένε μετά το τέλος πως η νίκη ή το καλό πλασάρισμα ήταν απλά θέμα τύχης.

Ο επόμενος αγώνας της Formula E διεξάγεται στο Μαρόκο στις 12 Ιανουαρίου 2019.

Πηγή: Audi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ