Smartphone OnePlus 6T McLaren Edition

Smartphone OnePlus 6T McLaren Edition

Μια νέα συσκευή, προϊόν της συνεργασίας της McLaren με την εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων, OnePlus.

Τη νέα συσκευή OnePlus 6T McLaren Edition στο τεχνολογικό κέντρο της McLaren και πιο συγκεκριμένα στην εκδήλωση «Salute to Speed», παρουσίασαν η εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων και η αντίστοιχη που ειδικεύεται στα smartphones, OnePlus. Η συσκευή αποτελεί προϊόν συνεργασίας των δύο πλευρών και συνδυάζει ταχύτητα, τεχνολογία και ομορφιά.

Η τεχνολογία περιλαμβάνει το Warp Charge 30, μια λειτουργία που ανεβάζει την ταχύτητα φόρτισης σε άλλα επίπεδα, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει τη φόρτιση της μπαταρίας για λειτουργία μιας ημέρας, σε μόλις 20 λεπτά. Χάρη στον φορτιστή, το τηλέφωνο και το λογισμικό του, 30 watt ισχύος παρέχονται άμεσα στο smartphone, ακόμα και όταν αυτό βρίσκεται σε λειτουργία, δίχως να εμφανίζεται κανένας κίνδυνος υπερθέρμανσης ή απώλειας ισχύος.

Είτε κινηματογραφεί, είτε παίζεται παιχνίδι, είτε τραβά φωτογραφίες ή αλλάζει εφαρμογές σε γρήγορο ρυθμό, η ταχύτητα παραμένει σε υψηλά επίπεδα χάρη στη μεγάλη 10 GB RAM.

Το smartphone περιβάλλεται στο κάτω του μέρος – πριν αυτό γίνει μαύρο, όταν δεν χρησιμοποιείται – από την απόχρωση της McLaren, Papaya Orange. Το πίσω του μέρος είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, ένα οικείο υλικό της McLaren, καθώς το χρησιμοποιεί στη Formula 1 από το 1981 και σε κάθε αυτοκίνητο παραγωγής από το 1993. Σε μια στιγμή, το φωτιζόμενο λογότυπο της εταιρείας σβήνει ή ανάβει, ενώ κατά την αγορά του (649 λίρες στην Αγγλία), παρέχεται και ένα βιβλίο που αναφέρεται στην ιστορία των δύο εταιρειών, της McLaren και της OnePlus.

Πηγή: McLaren

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ