BMW Σειρά 7 «Above the Clouds»

BMW Σειρά 7 «Above the Clouds»

Η εταιρεία ξεκινά την καμπάνια λανσαρίσματος της νέας Σειράς 7, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό βίντεο.

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW Σειράς 7 στη Σανγκάη, η εταιρεία έχει ξεκινήσει την καμπάνια λανσαρίσματος του μοντέλου μέσω ενός βίντεο, το οποίο στέλνει το μήνυμα σε αυτούς που ακολουθούν τον δικό τους δρόμο με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Ο τίτλος του βίντεο είναι «Above the Clouds» (Πάνω από τα Σύννεφα) και παρουσιάζει έναν πιλότο ενός ιδιωτικού αεροπλάνου, που μετά από ένα απαγορευτικό λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Αλλάζει το κοκ-πιτ του αεροπλάνου με αυτό της νέας Σειράς 7 και αναπτύσσει ταχύτητα στον σκοτεινό και βροχερό διάδρομο. Οδηγεί σε ένα όμορφο ορεινό τοπίο, ανεβαίνοντας όλο και ψηλότερα, ώσπου φτάνει στα… σύννεφα. Εν συνεχεία βγαίνει ξανά στο φως, με τον ήλιο να λάμπει, έχοντας αφήσει πίσω του την καταιγίδα. Η βασική σκηνή στέλνει το μήνυμα πως την αίσθηση ενός ταξιδιού με το αεροπλάνο, επιτυγχάνεται με τη νέα BMW Σειρά 7.

Η 7 αποτελεί την τέταρτη Σειρά που λανσάρεται με νέα υπογραφή και το όνομα της BMW  (Bayerische Motoren Werke) είναι γραμμένο ολόκληρο, ενώ διαθέτει πολλές καινοτομίες στους τομείς ACES (Autonomous, Connected, Electrified, Services/Shared).

Πηγή: ΒΜW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ