Η Sauber άλλαξε ονομασία σε Alfa Romeo Racing

Η Sauber άλλαξε ονομασία σε Alfa Romeo Racing

Σε αλλαγή ονομασίας προχώρησε η Alfa Romeo Sauber F1 Team, που πλέον θα αναγνωρίζεται ως Alfa Romeo Racing.

Από πέρυσι επέστρεψε στη Formula 1 το όνομα της Alfa Romeo, ξεκινώντας τη συνεργασία της με τη Sauber. Πλέον, για το 2019, η επωνυμία Sauber δεν θα υπάρχει στο σπορ, καθώς η ομάδα με έδρα το Χίνγουιλ, θα ονομάζεται Alfa Romeo Racing, με τους Ιταλούς να επιστρέφουν σε πλήρη εμπλοκή στη Formula 1, για πρώτη φορά μετά από τη δεκαετία του ’50.

Ο Φρεντερίκ Βασό, αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, σημείωσε. «Είναι χαρά μου να ανακοινώσω ότι θα συμμετάσχουμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 του 2019 με το όνομα Alfa Romeo Racing. Μετά την εκκίνηση της συνεργασίας με την κύρια χορηγό μας, Alfa Romeo, το 2018, η ομάδα μας έκανε φανταστική πρόοδο στην τεχνική, εμπορική και αγωνιστική πτυχή της. Αυτό έχει δώσει μια ώθηση σε κάθε μέλος της ομάδας, στην πίστα ή στα κεντρικά μας στην Ελβετία, καθώς η σκληρή δουλειά που σημειώθηκε, αντανακλάται στα αποτελέσματά μας. Στοχεύουμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε κάθε τομέα της ομάδας μας και παράλληλα να επιτρέπουμε το πάθος μας για τους αγώνες, την τεχνολογία και τη σχεδίαση να μας οδηγεί».

Από την πλευρά του ο Μάικλ Μάνλεϊ, CEO του FCA Group, τόνισε. «Το Alfa Romeo Racing είναι ένα νέο όνομα με μεγάλη ιστορία στη Formula 1. Είμαστε περήφανοι που θα συνεργαστούμε με τη Sauber στο να φέρουμε την παράδοση της Alfa Romeo στην τεχνική αρτιότητα και την ιταλική περηφάνεια, στην κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μην κάνετε λάθος: με τον Κίμι Ραϊκόνεν και τον Αντόνιο Τζιοβινάτζι στη μια μεριά του pit wall και την εμπειρία των Alfa Romeo και Sauber στην άλλη, είμαστε εδώ για να ανταγωνιστούμε».

Πηγή: Alfa Romeo Racing

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ