Η ROKiT βασικός χορηγός της Williams Racing

Η ROKiT βασικός χορηγός της Williams Racing

Η Williams ανακοίνωσε την πολυετή συνεργασία της με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών ROKiT, που πλέον είναι ο κύριος χορηγός της.

Την πολυετή συνεργασία της με τη ROKiT, εταιρεία τηλεπικοινωνιών ανακοίνωσε η Williams. Η ROKiT είναι πλέον βασικός χορηγός της εταιρείας που διαγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 και μεταξύ άλλων προσφέρει υψηλή τεχνολογία smartphone, απόδοσης και σχεδιασμού, εγκαθιστώντας παράλληλα καινοτόμα δίκτυα Wi-Fi.

Σκοπός της ROKiT, η ανάπτυξη «έξυπνων» πόλεων. Ήδη στην Ινδία λειτουργούν δημόσια σημεία Wi-Fi σε 27 από τις μεγαλύτερες πόλεις, με το πλάνο δημιουργίας παρόμοιων, να αφορά ακόμα άλλες 10 χώρες στα επόμενα τρία χρόνια. Το σύστημα της ROKiT διευκολύνει την επικοινωνία, παρέχοντας καλύτερους, γρηγορότερους και οικονομικότερους τρόπους και διασυνδέσεις.

Το όνομα της εταιρείας φαίνεται ξεκάθαρα στη νέα Williams Mercedes FW42 που θα μετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, ενώ υπάρχει στις αγωνιστικές στολές των οδηγών, στα κράνη τους και στην ενδυμασία του υπόλοιπου προσωπικού.

Πηγή: Williams

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ