Με νέα όνειρα και φιλοδοξίες η Renault F1 Team

Με νέα όνειρα και φιλοδοξίες η Renault F1 Team

Η ομάδα παρουσίασε το νέο μονοθέσιό της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, που υπόκειται στους νέους κανονισμούς.

Το μονοθέσιο, που αποκαλείται Renault R.S.19 παρουσίασε η Renault F1 Team. Πληροί τους κανονισμούς που έχει επιβάλει η FIA και κινείται από τη μονάδα με την κωδική ονομασία Renault E-Tech 19, που έχει ενσωματώσει τις νέες υβριδικές τεχνολογίες.

Η παρουσίαση της ομάδας γενικότερα, έλαβε χώρα στο τεχνολογικό κέντρο στο Ένστοουν της Αγγλίας και υποστηρίζεται μεταξύ άλλων από τις BP Castrol, Infiniti, Mapfre, RCI Banque, Microsoft, Eurodatacar, Bell&Ross και Tmall.

Στόχος της ομάδας, η διατήρησή της στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος κατασκευαστών και γιατί όχι, κάτι καλύτερο από την περσινή τέταρτη θέση που κατέλαβε. Οδηγοί θα είναι ο Γερμανός, Νίκο Χούλκενμπεργκ, που παραμένει για τρίτη συνεχή σεζόν και ο επτά φορές νικητής σε γκραν πρι, Αυστραλός, Ντάνιελ Ρικιάρντο, που άφησε τη Red Bull.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Σιρίλ Αμπιτεμπούλ τόνισε στις δηλώσεις του πως επιθυμία του είναι να διατηρηθεί η Renault F1 Team σε υψηλό επίπεδο, με τον Ζερόμ Στολ, πρόεδρο της Renault Sport Racing, να καταλήγει. «Στη Renault, είμαστε παθιασμένοι με τους αγώνες. Η ιστορία μας στη Formula 1 συνεχίζεται ανελλιπώς για περισσότερο από 40 χρόνια».

Πηγή: Renault F1 Team

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ